Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Beletöltöttem két kocsit a...

Beletöltöttem két kocsit a gta san andreas ba de nem tudom kitörölni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
A gamemodding.net es oldalról töltöttem le a kocsikat amik a programmal maguktól beletöltődnek a játékba, nekem csak futtatni kell. Ki töröltem az uninstallerjével de még mindig benne van, azt hogy? újat sem enged beletölteni, annál a 2nél megállt, pedig már letöltöttem egy másikat egy másik torrent oldalról és az van fent. Segitenétek? :)

2015. dec. 30. 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:

Ezért jó manuálisan telepíteni a modokat, mert tudod, hogy mit hova teszel, de egy installer azt módosít, amit akar. Legalábbis, amit beleírtak, hogy módosítson.

Ebben az esetben én azt mondom, hogy reinstall az egész játékot, ha nincs biztonsági mentés, és nem tudod maniálisan hogy kell kicserélni egy autót.

Modokat meg miért torrentről szedsz le.

Itt nincs elég mod?

[link]

2015. dec. 30. 23:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha bele rakta a kocsikat nem tudod kiszedni csak ha meg van az alap jarművek GTA3 Images-el meg tudod csinálni... De egyszerűbb ja ujra rakod a játékot
2015. dec. 31. 00:19
 3/9 anonim ***** válasza:

És reinstall után biztonsági mentés az alábbiakról:

Főkönyvtár /

data

models

text

És a főkönyvtár filejai, .dll fileok, .exe, stb.

Általában ezeket módosítják a modok. Anim, audio, movies, readme mappákra nem jellemző. Kivéve, ha nem szedsz le egy járműhangot, pl. sziréna, vagy motorhang. De ha van bőven hely a vinyódon, akár az egészről csinálhatsz egy biztonsági mentést. Ha modokat rakosgat fel az ember, akkor jó, ha van.

2015. dec. 31. 09:10
 4/9 A kérdező kommentje:
újratelepítettem a játékot és letöltöttem egy új gta3 lemezképfáljt de még mindig benne vannak a kocsik és annyira bug os hogy kidob a játékból :( mit csináljak?
2015. dec. 31. 09:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Már leírtam. MANUÁLIS telepítése a modoknak az általam linkelt oldalról. Torrentről leszedett, mindenféle buhera mod csomagok tudnak így viselkedni, hogy bugos, kifagy, stb. Modokat is megbízható forrásról kell leszedni.
2015. dec. 31. 10:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Újra raktad a játékot és még benne vakannak?

Ez érdekes... Próbáld meg törölni a regeditjét vagy csak a mentést a dokumentumokból!

Ha ezek se segítenek legyél furfangos szeddle a snow andreas modot majd telepítsd megéri! Ha ez meg vanés tetszik használd ha nem akkor töröld és rakd újra teljesen az alap játék lesz

2015. dec. 31. 10:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor tűnik el az img fájlból a mod és jön létre tiszta telepítés, ha újratelepítéskor másik mappát adsz meg, ami legalább 1 karakterben eltér az előző mappától és elérési úttól.

Ne kérdezd miért, nem tudom, de működik.

2015. dec. 31. 11:25
 8/9 A kérdező kommentje:
sikerült, köszönöm :)
2015. dec. 31. 11:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Érdekes, én mindig ugyanoda tettem fel, sosem találkoztam ezzel, hogy ha ugyanabba a mappába telepítem, akkor megmarad minden. Elképzelhető, hogy meghagyta azokat a fájlokat, amiket módosítottál. De hogy miért nem írta felül telepítéskor, az már más kérdés.

Mondjuk én mindig kitöröltem még a mappát is, amiben volt a játék, ha véletlenül meghagyta uninstall után.

2015. dec. 31. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!