Beletöltöttem két kocsit a gta san andreas ba de nem tudom kitörölni, mit csináljak?
Ezért jó manuálisan telepíteni a modokat, mert tudod, hogy mit hova teszel, de egy installer azt módosít, amit akar. Legalábbis, amit beleírtak, hogy módosítson.
Ebben az esetben én azt mondom, hogy reinstall az egész játékot, ha nincs biztonsági mentés, és nem tudod maniálisan hogy kell kicserélni egy autót.
Modokat meg miért torrentről szedsz le.
Itt nincs elég mod?
És reinstall után biztonsági mentés az alábbiakról:
Főkönyvtár /
data
models
text
És a főkönyvtár filejai, .dll fileok, .exe, stb.
Általában ezeket módosítják a modok. Anim, audio, movies, readme mappákra nem jellemző. Kivéve, ha nem szedsz le egy járműhangot, pl. sziréna, vagy motorhang. De ha van bőven hely a vinyódon, akár az egészről csinálhatsz egy biztonsági mentést. Ha modokat rakosgat fel az ember, akkor jó, ha van.
Újra raktad a játékot és még benne vakannak?
Ez érdekes... Próbáld meg törölni a regeditjét vagy csak a mentést a dokumentumokból!
Ha ezek se segítenek legyél furfangos szeddle a snow andreas modot majd telepítsd megéri! Ha ez meg vanés tetszik használd ha nem akkor töröld és rakd újra teljesen az alap játék lesz
Akkor tűnik el az img fájlból a mod és jön létre tiszta telepítés, ha újratelepítéskor másik mappát adsz meg, ami legalább 1 karakterben eltér az előző mappától és elérési úttól.
Ne kérdezd miért, nem tudom, de működik.
Érdekes, én mindig ugyanoda tettem fel, sosem találkoztam ezzel, hogy ha ugyanabba a mappába telepítem, akkor megmarad minden. Elképzelhető, hogy meghagyta azokat a fájlokat, amiket módosítottál. De hogy miért nem írta felül telepítéskor, az már más kérdés.
Mondjuk én mindig kitöröltem még a mappát is, amiben volt a játék, ha véletlenül meghagyta uninstall után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!