Garry's modban nem tudok csatlakozni haverom lan szerverére, és ő se az enyémre. Ötletek?
Ezt írja ki:
LAN servers are restricted to local clients (class c)
Pedig hamachin is fent vagyunk mindketten, és jelzi is a szervert a régi böngészőben.
A kiírás gondolom azt jelenti hogy C osztályú ip címeket fogad el kapcsolódáshoz a játék, azaz az első számjegye 192 kell hogy legyen.
Ez azért gond mert ha jól működik a hamatchi (bár én nem ismerem csak hallottam róla), akkor ilyen ip címmel kellene látnotok egymást és ez a probléma nem fordulhatna elő. Ezek szerint valami nem jó, viszont mivel nem ismerem nem tudok ebben segíteni.
Megkerülő megoldás, hogy a garry konzoljába beírod hogy
sv_lan 0
Ettől internetes címet is elfogad a játék, tehát tud majd csatlakozni a barátod, de lehet hogy akkor más is.
Köszönöm a választ!
Igaz, már aznap utánanéztem, szóval ja.. lehet, hogy legközelebb utána kéne néznem, mielőtt ide kiírom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!