Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrimban elakadtam tudnátok...

Skyrimban elakadtam tudnátok segiteni?

Figyelt kérdés
Ott akadtam el ahol Mistveil Keep és Riftenbe kelett menni.És amikor beszélni kell Esbernel akkor nemnyitja ki az ajtot.Probáltam az eggyik sárkányképességgel átjutni az ajtón de nemsikerült.
2015. dec. 30. 02:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Az egy bug a játékban. Ellenőrizd, hogy az 1.9-es patch telepítve van-e, Steamen nyomd be a verify cache integrity-t. Ha ezek nem oldják meg, google-zd meg ezt a problémát hogy "esbern wont open the door" és tuti hogy lesz rá találat. Emlékszem ezt a hibát nekem is ki kellett javítanom régen, Nexuson ha jól emlékszem van egy .rar fájl, abból simán be kell másolni a fájlokat a játék mappájába és megjavul. Persze csak ha eredeti a játék.
2015. dec. 30. 04:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Már migcsináltam köszi a segitséget :D
2015. dec. 30. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!