Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steam-en hogyan állitsam át a...

Steam-en hogyan állitsam át a játék nyelvét?

Figyelt kérdés
Tudom az alap megoldást hogy tulajdonságok és nyelv. Viszont van egy rakat játék aminél nincs ilyen opció. Németországban élek és ezért a steam sokszor német szinkronosan szedi le a játékokat automatikusan. Pl most a minecraft story mode-ot megvettem és ki volt írva, hogy felület nyelv felirat angol a többi támogatott nyelvben meg max felirat van német. Feltettem és mégis a felület meg minden német rajta és semmit nem lehet állitani se a steam-ben se a játék beállitásaiban csak a feliratot kikapcsolni meg be. A wormsben meg beállitottam mindent angolra de a hangok nagyon idegesitöen németek maradtak. Nincs bajom a némettel de ha már 20 eurot kiadok egy játékért durva hogy nem tudom eldönteni hogy angolul akarom e vagy sem.

2015. dec. 29. 19:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs minden játék minden nyelven, még németül se.
2015. dec. 29. 19:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy német barátom szerint náluk a játékok 50-60%-a teljesen német verzió, sehogy sem lehet átállítani a nyelvet. A dobozos játékoknál még istenes (rendelsz Angliából, oszt jónapot), de a digitális változatoknál semmit sem lehet csinálni. Többek között ezért, meg a cenzúra miatt sem vágyom Németországba.
2015. dec. 29. 22:16
 3/3 anonim ***** válasza:
A steames játékoknál az esetek 95%ában nem választhatsz nyelvet, hanem magától állítja be. Ezt pedig a Tulajdonságok-nyelv szerint teszi.
2015. dec. 30. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!