Van még esély az Overwatch betajara bekerülni?
Figyelt kérdés
Még nem játszottam vele, de már nagyon tetszik :D
Viszont nem szeretnék 10k+ forintokat költeni egy játékra, amit még nem próbáltam ki.
2015. dec. 29. 19:18
1/3 anonim válasza:
Valószínűnek tartom, hogy lesz még egy szélesebb körű closed/open béta a megjelenés előtt. A másik esély ami a WoW-nál, a Diablo-nál tudtommal a StarCraftnal is fent áll. Egy rettentően korlátozott f2p modell. Ez a wow-nál lvl20. Itt azt tudnám elképzelni, hogy bot matchek lennének 2-3 feloldott karakterrel, úgy hogy a többit ne tudja unlockolni a játékos.
2/3 A kérdező kommentje:
nekem az is elég lenne :)
2015. dec. 29. 22:16
3/3 anonim válasza:
Lesz még 1 biztosan tervezett beta hétvége, de oda csak előrendelt játékkal lehet bemenni.
Mivel blizzardról van szó, én is valószínűnek tartok egy kis botokkal semmit mondó demo verzió kipróbálását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!