Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » OMSI 2-ben valaki jártas a...

OMSI 2-ben valaki jártas a pályaépítésben?

Figyelt kérdés
Régi nagy vágyam , hogy 'megépítsem' Csepelt , de sehogy se tudok hozzá kezdeni . Nemrég kaptam meg a jatákot , buszt tudok vezetni , pályaépítésben annyi megy , hogy az N az új objektum lerakása , a G a grab stb . Az igazi gond az lenne , hogy a splineok közül nem tudom melyik melyik ( sima út , útkereszteződés , járda stb.) . Mert nem azzal akarom eltölteni az időt , hogy mindegyik splinet megnézek . És nincs normális út , nem tudom a valósághoz igazítani ! Pedig jó lenne , hogy végre meg lenne a pálya és játszhatnék rajta :( KIADNI NEM FOGOM ! Szóval ha valaki tudna nekem segíteni és van rá elég ideje vagy elmagyarázza a splineokat és az objektumokat , annak nagyon megköszönném !:)

2015. dec. 27. 19:46
 1/1 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért :)
2015. dec. 27. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!