Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek +4 giga RAM...

Szerintetek +4 giga RAM megoldaná a problémát?

Figyelt kérdés

A Battlefront 3 játékról lenne szó. Szaggat a gépemen minden beállítás 'medium' mellett nem elviselhetetlenül, de zavaróan.

A gépem:

Operációs rendszer: Windows 7 Professional 

Processzor: Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3,2GHz 

RAM: 4,00GB 

Videókártya: Nvidia GeForce GT 740 

A minimális gépigénye:

CPU: Intel i3 6300T

RAM: 8GB

GPU: nVidia GeForce GTX 660 2GB

Ajánlott gépigénye:

CPU: Intel i5 6600

RAM: 16GB

GPU: nVidia GeForce GTX 970 4GB

+4 giga RAM után már ugyanilyen beállítások mellett nem laggolna?

2015. dec. 27. 00:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Öhm... Minden bizonnyal segítene a helyzeten egy pár FPS-el. De ha nem tévedek, ez egy laptop a videokártyából ítélve. Szerintem inkább ez az igazi baja.
2015. dec. 27. 01:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy "Battlefron 3". Star Wars Battlefront a neve.

A RAM nem sokat dobna rajta, erősen videokártya-orientált a játék.

2015. dec. 27. 07:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Gyenge a VGA-d azért szaggat. Egy jobb VGA (GTX 660, HD7850, R9 270 vagy ezeknél jobb), meg +4GB RAM és jobban fog futni.
2015. dec. 27. 10:49
 4/9 A kérdező kommentje:

"De ha nem tévedek, ez egy laptop a videokártyából ítélve. Szerintem inkább ez az igazi baja."

Nem, ez nem egy laptop, hanem asztali gép.

"Nincs olyan, hogy "Battlefron 3". Star Wars Battlefront a neve."

Köszönöm szépen a kijavításodat, de tudom. Csak gondoltam megkülönböztetem valahogy a többi Battlefronttól.

"A RAM nem sokat dobna rajta, erősen videokártya-orientált a játék."

Ezt gondoltam, de tényleg nem laggol nagyon, csak éppen, hogy zavaró. Már ha csak egy kicsit is dobna rajta szerintem jó lenne.

Ettől eltérve pl. a GTA V egy RAM-orientált játék?

2015. dec. 27. 18:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindegy végül is, ha laptop, ha asztali gép, szerintem akkor is inkább a videokártya a baja. A GTA V meg inkább olyan mindenorientált, de főleg proci + videokártya. Ha 8 giga RAM-od lesz, az kb mindenhez elég jelenleg. Csak egy normális videokaresz kéne mellé.
2015. dec. 27. 20:49
 6/9 A kérdező kommentje:

Tudom hogy a GT 740 nem a legjobb egy gamer pc-be, de nekem most ez van, így kell megoldanom a problémát.

Írtad, hogy a 8 giga RAM most mindenhez elég. Értem, csak akkor minek írták a Battlefront ajánlott gépigényéhez, hogy 16?

2015. dec. 28. 18:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja és még valami. Úgy tudom, hogy a negyedik generációs i5 proci IGP-je tud annyit, mint a GT 740.
2015. dec. 28. 18:13
 8/9 anonim ***** válasza:
A 8 giga RAM-ot úgy értettem, hogy mindennek el kell vele futnia élvezhetően, a maximális beállításokhoz nyilván több kell. :D A beépített GPU meg teljes biztossággal mondom, hogy nem jobb, mint a GT 740. Igazából annyira nem vagyok képben az ilyen low-budget videokártyákkal, de nekem i5 4670 procim van, az még egy leheletnyivel erősebb is a tiednél, és csodálom, hogy a youtube 1080p-s videókat elbírja az IGP, attól meg szerintem csak jobb lehet a GT 740... xD
2015. dec. 28. 21:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Most egy elég érdekes dolgot fogok írni. Ezt a kérdésemet pár napja tettem fel -akkor ahogy írtam zavaróan akadozott-, de most kb. 1 hete, hogy megvan a játék és ugyanolyan beállítások mellett szinte ritkaságnak számít a lagg. Olyan, mintha a gép hozzászokott volna, nem teljesen értem. A plusz 4 giga RAM-ot nem szereltem be azóta se. Szerintetek hogy van ez?
2015. dec. 30. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!