Skyrim! Lehetséges, hogy Morthal népe azért támadt rám csak úgy, mert vámpirrá váltam?
nem hiszem hogy vámpíritásod miatt. én karakterem is vámpír mégsem támadnak meg...
ellenben ha ott szemük előtt szívsz vért vagy véletlen megütöd az egyik falusit akkor lehet azért... a dawnguard kieged megvan?
#3 nem "feltétlen" az miatt van... én is 4. fázisba rohangálok de nem agresszívak velem. igaz vámpír lord vagyok nem sima vámpír és lehet ezért nem támadnak engem míg a kérdező lehet sima vámpír és őt pont ezért...
Kérdező: sima vámpír vagy? vagy a Dawnguard kieg története által váltál vámpírrá?
értem. elv. van kigyógyulási lehetőség bár én nem próbáltam így nem tudom garantálni(hiszen én szánt szándékkal lettem vampire lord assassin karakterem miatt ahogy terveztem)
itt 1 másik kérdés Falion és vmi kocsmáros kell hozzá hogy kigyógyulj belőle: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__7069655-s..
vagy esetleg a bajtársak küldetéseit vidd végig mivel ott asszem a vérfarkas vér kitörli a vámpírizmusodat és később a vérfarkasságból is van gyógymod(mikor a 4-6 boszit kell megőlni végén az egykori hírvivő lelke felszabadításához)
vagy ha vámpír is akarsz lenni mindenképp a dawnguard szálon válj azzá azaz vampire lord legyél ott nincs ilyen hogy 4. fázisba támadnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!