Star Wars Battlefront mennyire éri meg?
Semennyire. Az első két nap oké, aztán kifullad. Az a baj, hogy ezt csont nélkül a legjobb iskolapéldája annak hogy hogyan lehet a lehető legkevesebb befektetett pénzből és energiából a legtöbb profitot kihozni. A Star Was Battlefronton üt ki eddig számomra a legjobban, milyen az, amikor egy játékot nem játékfejlesztők/játékosok csinálnak, hanem öltönyös pénzes emberek.
Számomra a látvány és a hangok az ami pozitívum volt. Tényleg, a látvány egészen lehengerlő, valami brutális. Az összes zene és az összes hang (de tényleg az utolsó vonásig/csippanásig) pedig az eredeti trilógiából van. Egyszerűen ez az egyvelege brutálisan autentikus élményt adott...
kb. az első két óráig.
Az a probléma, hogy a játék annyira végtelenül primitívre le van butítva, hogy az nem igaz. Semmi mélysége nincs a játéknak. A fegyverekkel nem tudtok egymásra építkezni, tehát egyszerűen nem lehet a játékban egy épkézláb taktikát végrehajtani. Erre a mapok is rádobnak egy lapáttal. Egyszerűen nem lehet azt megcsinálni, hogy felmész egy hegyre és megpróbálod támogatni a csapattársaidat, mert vagy nem lehet felmenni, vagy pedig a map úgy van felépítve hogy ha felmész sem látsz be semmit. Minden túlságosan a "készítők szerint tervezett" nincsen semmi szabadságod a játékban.
Van benne 13 map. (A battlefront 2-ben 32 volt) Van benne 6 hero. (a Battlefront 2-ben 23 volt)
Nincs benne űrcsata. Bár van benne repülőgépes ütközet de ez maximum 15v15 ami vérlázítóan kevés. Ráadásul olyan rohadt kevés jármű van az egész játékban hogy az már pofátlanság.
Persze, majd nyilván jönnek a dlc-k teljes áron, új herokkal, új járművekkel, új mapokkal, aztán ott tartasz hogy már 30.000-40.000 ft-ot kifizetsz egy játékért, amiben már fellelhető valami mérhető tartalom. Egyszerűen undorító.
Ha igazi Star Wars multiplayer élményt keresel, akkor vedd meg inkább a Battlefront 2-őt, a Republic Commando-t vagy a Jedi Knight: Jedi Academy-t (steam-en most mindegyik le van árazva) 2-3 euro körül vannak. Milliószor jobb élmény ezekkel játszani mit ezzel a Star Wars Battlefrontnak csúfolt vacakkal.
Egyetértek az előző válaszolókkal. De nekem tetszik a játék!
Az EA üzletpolitikája a DLC-kkel kifejezetten gusztustalan. Kiadtak egy játékot 15.000 Ft-ért, aminek a tartalma talán a 2004-es Battlefront 1-et éri el, majd MÉG PLUSZ 15000 FT-ÉRT!!! vedd meg hozzá a DLC-ket, hogy teljes játékot kapj. Nah kapják be!
Viszont a játék kifejezetten jó. Más mint a Battlefield, vagy CoD széria. Van benne mélység, de nem úgy ahogy az előbb említett két játékban. Én durva 20 óránál tartok, és nem untam meg. Hatalmas Star Wars hangulata van, s noha kevés a pálya, kevés a fegyver, kevés a hős, valahogy mégis mindig minden csata más, és lehet benne stratégiázni, de új gondolatokkal kell nekiállni, másképp működik mint ezelőtt bármi más.
Talán én is jobban javaslom a Jedi Outcast/Academy, Republic Commando, Battlefront 2 játékokat, mindegyikben több tartalom van mint az új Battlefrontban.
Merném ajánlani, de 15.000 Ft-ot nem ér meg. Innen kezdve tényleg a te döntésed, sajnos csak ennyit tudok segíteni. Tényleg jó a játék, de vagy belekockulsz és profivá akarsz válni benne, vagy megunod 5 óra alatt és szentségelsz hogy ezért adtál ki ennyi pénzt..
Én karácsonyra kaptam, szóval én abszolút boldog vagyok vele, de kérdéses hogy kiadnék e érte 15k-t.
Ez igen. Már majdnem 1 évvel a megjelenés után "lehet" hogy lesz benne űrcsata, (egy Star Wars Battlefront játékban) miután megvetted hozzá a kiegészítőt.
Mindeközben a Battlefront 2-vel (ami jelenleg 10 euró steamen) 2005 november elseje óta ilyeneket lehet játszani:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!