Hogy lehetne visszaszerezni egy Origin fiókot?
Figyelt kérdés
Tavaly megvásároltam a simcity névvel ellátott PC játékot. A telepítéshez be kellett jelentkezni az Origin fiókba és egy termékkódot csak egy felhasználóval lehet működtetni. Felregisztráltam az akkori Originemre a játékot. Nyáron letöröltem a gépről a simcityt és mostanra (mikor újra telepíteni szeretném) nem enged bejelentkezni az Origin fiókomba. Határozottan emlékszem a jelszavamra, nem fogadja el és jelszó emlékeztetőt sem küld az e-mailomra ha kérek. Új fiókkal is próbáltam telepíteni, de azt írja ki, hogy a megadott termékkód már fel van használva. Fogalmam sincs mit kéne tenni, nem szívesen hajítanám ki a CD-t. Már az is megfordult a fejemben, hogy feltörhették a régebbi fiókomat. Valaki tudna megoldást, esetleg valahogy felhasználót váltani a simcityben lehetséges?2015. dec. 26. 14:08
1/4 anonim válasza:
Ha egyszer már felhasználtad a kódot, akkor újra nem tudod, ebből következik, hogy másik fiókkal sem tudsz vele játszani, ha csak nem veszed meg ismét. Írj a supportnak.
2/4 anonim válasza:
Írj a supportnak, ez az egyetlen megoldás.
Mellesleg nem értem, miért nem jut sokaknak az eszébe.
3/4 anonim válasza:
#2: Mert azt sem tudják, hogy létezik support. Pedig van, magyar, telefonon is segítenek. Mikor feltörték a fiókomat, egy kedves fiatalember öt perc alatt helyreállította nekem.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Írni fogok nekik és remélem szerencsével járok. :D
2015. dec. 26. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!