LuffyAce kérdése:
Csgo-ban, hogy tudom megnézni az fps-emet vagy, hogy tudom előhozni, hogy mutassa?
Figyelt kérdés
2015. dec. 25. 17:18
1/7 anonim válasza:
MSI Afterburner + RivaTunerStaticsServer programokkal. Nézz róla tutorial videót a youtube-on.
2/7 anonim válasza:
Eredeti játék? Steam automatikusan mutatja.
Ha nem, konzolban: net_graph 1
3/7 anonim válasza:
Steam beállításokban van ilyen, jobban szeretem mint a netgraphot.
4/7 A kérdező kommentje:
És konzol,h tudom előhozni?
Néztem BTURBOS videót és nekem nincs ott a konzol ahol neki volt bár az már egy 1 éves a videó!
Elvileg eredeti haverokkal is szoktam játszani!
Válaszokat előre is kösszi!!
2015. dec. 26. 23:21
5/7 anonim válasza:
megnyitod a játék beállitásokat (game settings) és nagy betükkel ott áll hogy fejlesztöi konzol engedélyezése (developer console) azt rakd igenre utánna menj a vezérlési beállitásokba (billentyüzet és egér) és annak a legalján ott van hogy konzol azt rakd egy olyan betüre ami neked kézre esik (nekem pl: F3) és oda ird be hogy: net_graph 1
6/7 A kérdező kommentje:
kösszi,h így elmagyaráztad!kösszi
2015. dec. 27. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!