Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tényleg muszáj a WoW-nál...

Tényleg muszáj a WoW-nál havonta fizetni a játékért?! Megéri ez így egyáltalán?

Figyelt kérdés
már nagyon régóta szerettem volna vele játszani, mert azért mégis csak a legnépszerűbb a fajtájában, és láttam is hogy szépen le is van árazva most a honlapjukon. na de hogy jobban utánanéztem elvileg miden hónapban kell érte fizetni. komolyan ennyi ember van aki ezt tényleg ki is fizeti? a havi árért, egy konkrét játékot lehetne venni! vagy mindenki máshonnan leszedi ingyen? vagy ennyire megéri?
2015. dec. 24. 18:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Akik fizetik, azoknak nyilván megéri.
2015. dec. 24. 19:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha meghúzod az első 2 hónapot, akkor tudsz játékbeli goldból játékidőt venni. Ha nem tudnád fizetni a havidíjat, akkor ott vannak a privát szerverek.
2015. dec. 24. 19:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Most nem éri meg fizetni érte, a Draenor a legrosszabb kieg lett a wow történetében.
2015. dec. 24. 19:19
 4/8 anonim ***** válasza:

komolyan ennyi ember van aki ezt tényleg ki is fizeti

igen van, sot volt amikor majnem 4x ennyien fizettek a jatekert.

ingyen kiprobalhatod 20-as szintig.

alternativ megoldaskent ott vannak a tort szerok, de azok le vannak maradva a patchekkel, ami van is elegge bugos es a kozosseg nagy resze 10 eves okostojas...

2015. dec. 24. 20:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Őszintén, én NEM ajánlom. Én játszottam eredetin csak az alap wow-val, BC-vel, wotlk-val sokat törteztem, de azt kell mondanom, a Draenor egy vicc. 1-ről 100-ra hamarabb felmentem, mint alap játékban 1ről 60-ra. A dungeon finder azt a minimális angol tudást csapatszellemet is kiölte a játékból ami benne volt. A kasztok skill rendszere egy 7 éves szintjére lett redukálva. Én régen imádtam a mágust, 4 oldalnyi skill, úgy szabtam személyre ahogy akartam. A mostaniról nem nyilatkozom, 2 gombos karakter lett.

Az egyetlen karakter, amiben a kihívás minimálisan izzó fénye van, a tolvaj (rogue).

A garrison egy vicc, akárcsak a talent rendszer meg a crafting rendszer. Felhúzol 3 garrisont maxra és 1 hét alatt kitermelik neked az aranyat a wow tokenre (30 nap játékidő). Az insták szánalmasak lettek, az egyetlen, ami mellett szól a küldetés sorozat, az tényleg élvezetes volt. Kerek 2 és fél órán át. Utána meg csak néztem, hogy ez mi nagy rakás kullantás lenni itt.

Én nagyon nem ajánlom, hatalmas csalódás. Mondjuk az is érdekes, hogy megjelenéskor 12 millió körül volt az előfizetői létszám, júniusban már 5 millió alatt volt és a továbbiakban az előfizetői táborra vonatkozó információk nem publikusak, ami egyértelműen mutatja, zuhan lefele mint az a bizonyos gólya ürülék.

2015. dec. 24. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen kell, de ha megvan a játék, a havidíj kismiska. Ne úgy vedd, hogy "havi háromezer forint", hanem hogy "jó, akkor nem veszek annyi csipszet", stb. Az első néhány hónap után (megfelelő rákockulással) tudod fizetni játékbeli valutával is, más kérdés, hogy az úgy mennyit vesz el az életedből.

Az egész játék (battlechest+wod) nem akarok hülyeséget mondani, olyan 10-15-20 ezer forint, és erre jön a havi párezer forint (érdemes vadászni egy-egy akcióra, spórolhatsz nem is keveset)

Amúgy meg ott vannak a tört szerverek (NEM TAURI), a külföldiek játékosbázisa egész tűrhető, és az ismertebbeken embereket is találsz.

2015. dec. 24. 21:56
 7/8 A kérdező kommentje:

kösz a válaszokat!:D

azért probléma ez nekem, mert alig van időm, csak pénteken, szombaton, és arra meg nekem nem éri meg, mert így sose gyűlne össze annyi játékbeli pénz hogy abból vegyem. :/

2015. dec. 24. 22:33
 8/8 anonim ***** válasza:
21:53-ra +1 sajnos hatalmas igazság ez, és ezért kezd szerintem haldoklani az egész. A kasztok legtöbbsége egy vicc, 1-2 olyan talent van amihez kell minimális skill, de 1-2 kieggel ezelőtt tényleg kihívás volt egy-két dolog, most nem. Content sem feltétlen lett szerintem a legjobb, a Hellfire Citadel szerintem messze rosszabb mint a Pandás SOO, vagy a Catás TOFW és FL.
2015. dec. 24. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!