Ezen a gépen, hogy futna a BattleField 4?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy mekkor felbontásban, grafikai beállításokkal:
Processzor:AMD Athlon(TM) II X3 455 Processor (3 CPUs), ~3.3GHz
Videókártya: Sapphire Radeon HD 7770 GHz Edition
Ram: 4069Mb DDr3.
Előre is köszönöm!
2015. dec. 23. 00:28
2/7 anonim válasza:
A proci nagyon gyenge, nem érdemes próbálkozni vele.
3/7 A kérdező kommentje:
Mindegy. Azért köszönöm!
2015. dec. 23. 12:01
4/7 A kérdező kommentje:
A FarCry 3-4-ről lehet még tudni valamit?
2015. dec. 23. 12:01
5/7 anonim válasza:
A far cry 4 szinte biztos hogy nem , a 3 az minimumon lehet hogy eldöcög
6/7 anonim válasza:
HELLó!
Honnan tudjátok, hogy a proci kevés?
Nekem hasonló teljesítményű Intel q9400 procim van és a BF4 Low grafikán 50-130 fps-el megy! Nagyon is játszható!
Sajnos a 4gb ram tényleg alap, 6 gigával sokkal jobban megy a játék.
A videókártya viszont tényleg kevés, bf4-hez minimu egy hd6870 1gb-os kártya kell. A hd7770 fele teljesítményt nyújt, mint kéne).
A lényeg, a provi igen is elég hozzá low grafikán, de mint tudjuk a bf3 és bf4 low grafikán is eszméletlen jól nézki!
7/7 A kérdező kommentje:
Far Cry 3 magas beállításokkal 25-30fps. Far Cry 4 alacsony-közepes grafika közt. 25-30 fps. 1440-es felbontásban. A battlefieldet még nem vettem meg. Köszönöm a válaszokat!
2016. jan. 3. 02:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!