Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA V-t Megéri megvenni csak...

GTA V-t Megéri megvenni csak az online része miatt?

Figyelt kérdés
A single playert már végigjátszottam és így nem vagyok benne biztos, hogy most megvegyem-e. Eredetileg úgy terveztem hogy ha majd lemegy az ára (kb 6-8 ezer alá) akkor veszem meg, de újra lett telepítve a gép és újra le akartam tölteni, de már 3 napja töltődik és még csak 25%-on van.(torrent) Meg azzal nem lehet onlineozni. Ezért elgondolkoztam a megvételén. Barátok kellenek ahhoz hogy élvezhető legyen? Hallottam arról is hogy sok a hacker. Nagyon zavaróak, vagy azért lehet normálisan játszani?

2015. dec. 22. 23:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hali. Ne foglalkozz az első pár válaszolóval, tuti hogy ők is szedtet (loptak) le valamit a netről. + ugye azt írtad h megakarnád venni a játékot ami pozitívum szal nem értem őket. nyugodtan vedd meg, biztos találkozol olyanokkal akikkel ellehetsz. Én régebben a az összes gta-t torrentről szedtem, suliban töltöttem le de amióta van netünk és steamem, megvettem őket bár már nem játszom velük de ezzel tisztelgek a játékkészítők előtt. Rengeteg torrentes játékom volt DE azóta sokat megvettem, a steam egyrészt vásárlás függővé tesz másrészről sokkal jobb számomra a tudat h nem lopott a játék, nem tartalmazhat vírust stb. Több mint 100 játékom van már, bátyámnak lassan 200. meg am ha ügyes vagy egy kis pénzt is tudsz keresni a játékokkal;)
2016. jan. 5. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!