Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » STALKER című játékban a Bár...

STALKER című játékban a Bár környékén rám támad mindenki, miért?

Figyelt kérdés
A kordon-nál kaptam egy küldetést, hogy végezzek ki egy Stalkert aki a bár környékén volt. Megöltem ezután az ottani szövetség tagjai lövöldöznek. Akik az őrségben vannak azok nem. A kérdésem, hogy lehetne kibékülnöm velük vagy ez egy bug? Akár ha van valami cheat is ilyenre, végszükségként azt is szívesen fogadnám. Valami ötlet?
2010. márc. 23. 21:35
 1/7 anonim válasza:

ez a stalker call of pripyat?

ha igen, akkor a banditák lőnek rád, azokat meg írtsad csak, nem bug, hanem mivel megöltél közülök egyet, ellenséges viszonyba vagy velük.

amúgy, ha nem ölted volna meg, előbb vagy utóbb a banditák berántanak a sz.rba, célszerű elkerülni őket.

2010. márc. 23. 21:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Mer mit vártál? Mér ne támadnának rád?
2010. márc. 23. 21:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat elfelejtettem. Az első része (Shadow of Chernobyl) És nem banditák hanem Duty frakció asszem.
2010. márc. 23. 21:50
 4/7 anonim válasza:

[link]

itt ez a link, itt mindent megtalálsz, de azthiszem vissza kell lépned egy mentést, lehet ennek nem így kellene lennie.

2010. márc. 23. 21:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha még nem vagy a frakció barátja, a bázisuk bejáratát örök védik az Arena mellett, és nem engednek be. Ha beszélgetni próbálsz, azt is elmondják hogy nem tűrik el a Bar területén a lövöldözést, első alkalommal figyelmeztetnek, második alkalommal már ellenségnek fognak nézni. Én is megkaptam a küldetést, a tag a bár területén mozog. Megölelése után egyből ellenséges státuszba kerülsz, és a Bar közepén lévő emberek lőni fognak rád minden alkalommal. Egyszerűen ne vedd fel, vagy ne teljesítsd azt a küldetést, nem lesz hatással a további cselekményekre. Vagy várd meg, amíg elhagyja a Bar területét a célpont, de ezt én nem tapasztaltam, meghatározott területen belül járkál mindig körbe-körbe.

Kockázatos, de megpróbálhatod éjszaka egy olyan helyen hátba szúrni, ahol nincs szemtanú, néha bemegy egy kisebb helyiségbe egyedül. Ez minden esetben így lesz, ha olyan embert ölsz meg, aki mellett vannak azonos frakcióbeli barátok, egyből ellenségek lesznek, és vagy elfutsz, vagy megölsz minden szemtanút.

2010. márc. 24. 11:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat főként az utolsó hozzászólótól. Sajnos én fényes nappal kinyírtam utána mentettem, hogy majd ha visszamegyek addigra elfelejtenek. Szal benéztem rendesen. Azóta a csapos küldetéseket lebonyolítani nálam úgy folyik, hogy minden egyes alkalommal kiírtom a frakció tagjait akik utamba állnak. :D Legközelebb jobban ügyelek. :/
2010. márc. 24. 20:52
 7/7 Aarpok válasza:
Egy alkalommal kicsináltam mindenkit a bár környékén,(kivéve a csapost,az nem jött ki)nagyon jó móka volt,de elötte csináltam mentést biztos ami biztos alapon :) Azért arra is rájöttem,hogy jobb semleges maradni ill. az ilyen bérgyilkos melókat hanyagolni kell és akkor nincs gond.
2012. febr. 4. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!