Hogyan tudok TauriWow-on játszani?
[link] erre gondolok.
A klienst letöltöttem és neki állt patch-elni világnak. 6. valameddig. a mysth of pandarianig aszem. de hogyan kell valójában a tauri wow-on játszani? meddig kell patch-elni vagy hogyan. Valaki legyen szives részletes leírást vagy videót küldeni.A Cataclysm klienst töltöttem. de ott nemértem hogy kell. bocsi, elég amatőr vagyok wow terén.
Hali! Én egy éve kezdtem, elég jóvá kovácsolódtam, és teis azzá fogsz. Pontosan a te hasonmásod vagyok, ugyanezzek a problémával szembesültem (nem Taurin), de mindegy.
A tauriwow.com-ra felmész, csinálsz egy Accountot, visszaigazolod az Email, (ha kell) és már mehet is, de még maradj az oldalon.
A ,,account,, menüpontban, (bejelentkezel,) majd a második oszlop második sorában megtalálod a letöltés dolgot. Letöltöd Windowsra, ha Windowsod van, megjósolom hogy azod van :DDD.! Majd elmented azt a dolgot, vagy letöltöd, (másodpercek alatt kész) és elindítod!
Végigmész a Telepítési lépéseken, majd MOST,! Szóval, Start>Beírod keresőbe ,,C:/,,> majd a Tauri nemtommi, és ott megkeresed a Launchert, és elidítod. Kell csinálnod egy új parancsikont, Asztal> Új,-Parancsikon, megkeresed a C meghajtó, Tauri, ahol az elöbb jártál, majd ok ok, és kreált egy parancsikont.
Azt elindítod ha nem indítottad volna el, és letöltöd a Cataclysm-et.
Amúgy nincs még Panda, ezt várják nyár óta az emberek.
Éshát a Launcherbe elindítod, és kéjsz,
Ha bármi gondod van, beírod YouTube-ba, hogy Tauri Wow kezdőknek, vagy ilyenek, és elmondják a fajokat, kasztokat, felhúzod 85-re, mész BG-zni, Trollkodni Orgrimmarba, vagy Stormwind-be. Szívesen segítek, írj privátot!
Isti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!