Sims 3 HIBA!? SEGÍTSETEK!
(Luxuslakás cuccok)
Miután elköltöztem, a sim csak korlátozottan tud bármit is csinálni, azt írja ki folyton, hogy "a költözés folyamatban van"... már majdnem 1 hete.... :((((((
Újra elköltözni nem engedi, de még építkezés és vásárlás módba sem lehet belépni! Szinte semmit nem tudok csinálni a játékban, még csak interakcióba sem léphet a többiekkel, meg, előbb hal éhen minthogy bármi is magától eszébe jusson, pl. kajacsinálás, alvás, nem tud utazni, még a szolgáltatókat sem tudja házhoz hívni ilyesmik..
LÉGYSZÍVES SEGÍTSETEK! Mit csináljak??? Hiába próbáltam resetsimezni, csalókódozni, újratelepíteni, nem tudom megoldani ezt a problémát :(
Hát sztem nem kellett volna elmenteni....am szoktál a játékba letölteni dolgokat a sims storen?(sztór csak nem tom. h. kell leírni:D)
mert akk lehet h. azért csin ilyeneket, de nem bizt. Am. akk kezdj egy új családot, mert am. ilyen már nekemis volt:S
és nem kellett volna ezért újratelepíteni!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!