Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A World of Tanks-ben miért...

A World of Tanks-ben miért nincs éjszakai pálya?

Figyelt kérdés
vagy pl szakadó hóesés/eső, napfelkelte, és ezeknek a kombinációi
2015. dec. 18. 22:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Mivel sokan gyengébb gépeken játszanak,a WG nem akarja berakni,mert nagyon megdobná a gépigényét (enyémen ígyis-úgyis menne szóval no problem :D) Bár arra még nem gondoltak hogy ezt ki-be lehetne kapcsolni.

Xboxon meg azért van mert mindenkinek ugyanolyan Xboxa van szóval ott nincsenek hardveres különbségek.

2015. dec. 19. 08:00
 2/3 anonim ***** válasza:

És amúgyis egy bénán optimalizált játék, nem túl erős grafikával.

Anno fent volt a World of Tanks, meg a War Thunder, és a régi gépemen a WoT az rondábban nézett ki, mint a WT, és a WoT laggolt, a WT meg nem. Nem tudom, hogy mennyit javítottak ezen, de emlékszem, ronda is volt, laggolt is, nem is jött be, na mondom ezt gyorsan letöröljük.

Nem vagyok WT fanboy, mert nem játszom vele annyit, csak mint példát hoztam fel, de felhozhattam volna bármely más játékot is, csak akkor nem volt fent más a WT-n kívül.

2015. dec. 19. 10:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Pálya ugyan nincs de van egy ún. Lights out mod amikor minden pàlyán csak minimális fényforrás van pl. a hold.
2016. jan. 11. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!