Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem tudok belépni az...

Miért nem tudok belépni az Orirgin fiókomba, neten keresztül?

Figyelt kérdés

Amikor megpróbálok belépni, mindig azt írja ki, hogy hobás felhasználónév és jelszó. Már próbáltam azt, hogy rámentem az "elfelejtettem a jelszavam" gombra és el is küldte az e-mail-t, de amikor létrehozom az új jelszót és megpróbálok bejelentkezni, ismét azt írja ki: "hibás felhasználónév vagy jelszó".

Ha csinálok egy új fiókot, akkor meg tudom majd nyitni a gépemen lévő játékokat és folytatni tudom őket onnan, ahol abba hagytam?

2015. dec. 18. 15:30
 1/3 anonim válasza:
Ilyen már nekem is volt,többször is (kétszer :DDDD).
2015. dec. 18. 18:30
 2/3 anonim válasza:
#1 Azt csináltam,legelőször,hogy vártam,mert lehet hogy csak az originnel van baj,(frissül...stb...) ez sikerült!Másodjára Leellenőriztem,hogy jól írtam-e vagy tényleg baj van,és lehet hogy ha csinálsz egy új fiókot,sikerül,de nekem csak azért volt ilyennel bajom mert kiderült hogy a gépemmel van baj,de kétlem hogy akkor a te géped is rossz! :) nyugi,szerintem úgy jó lesz ha csinálsz egy új fiókot.És boocsik hogy nem egyben írtam,hanem két részben,véletlen volt :) Sok sikert!
2015. dec. 18. 18:35
 3/3 anonim válasza:
Ugyan arra az emailra csináltad az új jelszót? mert azért is szokott lenni ilyen féle hiba
2015. dec. 18. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!