Miért nem tudok belépni az Orirgin fiókomba, neten keresztül?
Figyelt kérdés
Amikor megpróbálok belépni, mindig azt írja ki, hogy hobás felhasználónév és jelszó. Már próbáltam azt, hogy rámentem az "elfelejtettem a jelszavam" gombra és el is küldte az e-mail-t, de amikor létrehozom az új jelszót és megpróbálok bejelentkezni, ismét azt írja ki: "hibás felhasználónév vagy jelszó".
Ha csinálok egy új fiókot, akkor meg tudom majd nyitni a gépemen lévő játékokat és folytatni tudom őket onnan, ahol abba hagytam?
2015. dec. 18. 15:30
1/3 anonim válasza:
Ilyen már nekem is volt,többször is (kétszer :DDDD).
2/3 anonim válasza:
#1 Azt csináltam,legelőször,hogy vártam,mert lehet hogy csak az originnel van baj,(frissül...stb...) ez sikerült!Másodjára Leellenőriztem,hogy jól írtam-e vagy tényleg baj van,és lehet hogy ha csinálsz egy új fiókot,sikerül,de nekem csak azért volt ilyennel bajom mert kiderült hogy a gépemmel van baj,de kétlem hogy akkor a te géped is rossz! :) nyugi,szerintem úgy jó lesz ha csinálsz egy új fiókot.És boocsik hogy nem egyben írtam,hanem két részben,véletlen volt :) Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
Ugyan arra az emailra csináltad az új jelszót? mert azért is szokott lenni ilyen féle hiba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!