Mi a külömbség a használ és az új PC játék között?
külön, különb, különbség.
Értem én hogy ratyi magyar kiejtés után írja a szavakat (olvastam már patch helyet pecs-et meg társai), de na.
Az új játék gyári, nem használta senki. Ebből kifolyólag a DVD nem karcos, a doboza ép, ha kód van benne, azt senki nem használta fel stb.
Régebbi játékokat még most is megéri venni használtan, de az újabbakat, ahol már online CD kulcsot kapsz (pl steamre), azt ne vedd használtan mert fel van használva és nem tudsz multizni (vagy hozzá se tudod adni a könyvtáradhoz, szóval fizettél a semmiért).
Miért lenne karcos a lemez? Naponta telepítik az emberek a játékokat, vagy mi? 1-2 telepítéstől még nem lesz brutál karcos egy lemez, ha csak nem dobja ide-oda az ember a lemezt, tok nélkül persze. Rárakja az üres kólás doboz tetejére, és ott áll 3 hétig, közben 3× leesett róla.
Játék függő, ami nem multira, meg online dolgokra épül, tulajdonképp semmi különbség. Pl. ha veszel egy GTA San Andreast eredetiben, és használtan, majd összehasonlítod, egy az egyben ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!