Miért nem tudok sms-t küldeni a League of legends-hez amikor rp-t akarok vásárolni?
Kiválasztottam hogy 2032Ft-ért szeretnék rp-t vásárolni ez után megadott egy telefonszámot amire kérte ogy küldjek egy üzenetet(küldjem el azt hogy "OK").El is küldtem volna csak feljött egy értesítő kis ablak hogy díjlevonás meg stb és hogy választanom kellett hogy "engedélyezés mindig" vagy "ne engedélyezze soha" valami ilyesmik között. Na én véletlenól a "ne engedélyezze soha" opcióra mentem és így nem is tudom elküldeni.Aztán próbálkoztam mégegyszer és megint nem ment.
Valahol nem lehetne visszacsinálni?Kérlek segítsetek ha tudtok.
A legtisztább, ha bemész a szolgáltatódhoz és tőle kérsz segítséget. Ő tuti megoldja ott helyben.
Bárén a helyedben örülnék neki, hogy nem sikerült, mert telefonon nagyon drága. Kártyával 2eezr ft-ért kapsz 975rp-t. Mobillal 2032 forintért 330-at.
Azt vágom.De így nem tudják meg szüleim.XD
Amúgy nem engednék..:/ Pedig saját pénzből lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!