Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen vicces multyplayer...

Milyen vicces multyplayer játékok vannak?

Figyelt kérdés
Valami jo vicces lanos jatekra gondolok amin jol el lehet szrakozni a baratoddal vagy valami .

2015. dec. 15. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Nidhogg - bár fogalmam sincs, hogy Lan van-e benne.
2015. dec. 15. 19:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Garrys mod, van olyan játékmód h az egyik csapat a "hunyó" a másik csapat meg elbújik. Csak éppenséggel nem tárgyak mögé hanem felveszik a tárgyak alakját. A hunyó csapat meg fegyverekkel levadásszák őket. Vicces amikor a katonák sotival meg smgvel lövöldözve kergetnek egy kólás dobozt ami a trololo songot tolja xD mert vannak benne zenék, hangok amiket azért kell nyomni h legyen esélye a hunyó csaaaapatnak megtalálnia a tárgynak álcázott csapatot. Ha igazi tárgyat lőnek meg akk az ő életük megy így nem lövöldözhetnek vaktában mert meghalnak. én olyan szerón voltam ahol tapasztalati pontokat lehetett kapni, abból pedig skint tudtál venni a hunyódnak. Én vasemberrel toltam :D de lehetett venni koegészítőket, fegyvereket. A rakétavetőt a végén érdemes ellőni mert nagy felületen nagyot sebez így ha sok tárgy van a közelben meghalsz. nemsokára steamen téli akciózás, sztem kb 1500 forint lesz a gmod annyit simán megér..
2015. dec. 16. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!