A Torchlight II-ben miért nem dobódik "legendary item"?
Figyelt kérdés
Perpill 65. szintű vagyok, már nyomultam a megvásárolható térképek szintjein is (magasabb besorolásún is), de a legerősebb ami dobódik az a narancssárga item. Az olvastam, hogy kb. 60-as szinttől dobják majd randomban a bossok...valakinek ötlet?2015. dec. 15. 12:57
1/3 anonim válasza:
Nekem a 100. szint után dobta az elsőt, aztán egész rendesen elkezdtek potyogni.
2/3 anonim válasza:
Nekem hatvanvalahányas szinten dobta az elsőt, de azt game plus mapworksben. A többit a sima mapworksben, a kilencvenvalahányas karakterem szerezte. Összesen három, vagy négy legendásom van, de nem játszottam csak ezzel a két karakterrel és nem sokkal többet, mint 100 óra.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ment a zöld pacsi!
2015. dec. 16. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!