Valaki ajánlana ilyen mmorpg-t?
A legnagyobb kikötésem az lenne, hogy ne úgy tudjak ölni, hogy rákattintok 1 szörnyre és azt üti.
Példának okáért: Metin2
Imádom a rendszert benne, hogy én irányítom ténylegesen a karaktert. Szóval lenyomom a szóközt, és üt előre. Nem az, hogy rákattintok és csak nézem. Nagyon unalmasnak találom.
Köszi, de már a regisztrációnál is processing csak.. :D
Amellett már párszor próbáltam de mindig volt vele valami baj.
TERA, rá kel lfordulni, lőni stb.
De talán még a guild wars 2 is ilyen, nem emlékszem már rá.
Metin2 harcrendszere hack-n-slashnek hívják, de a metin2 nagyon buta. Egyik haverom játszott vele, úgy fejlődött hogy beállt valami kisinsta sarkába, és amíg aludt meg suliba volt rátett valamita spacere azt ütötte....
"Nem az, hogy rákattintok és csak nézem. Nagyon unalmasnak találom."
Ebből a mondtadból meg látszik hogy értelmes mmorpgvel soha nem játszottál. :D
Persze nagyon buta..
S kit érdekel, hogy milyen buta ha nekem az a stílus tetszik?
Amúgy hozzátenném, hogy a metinbe azt max akkor csinálod meg, ha van hacked, ami húzza a mobokat automatikusan, meg potizik, meg a buff karakteredet is egy bot irányítja.
Amúgy semmit se ér, ha ütögetsz a nagy világba. Hack meg 2015-ben metinen (főleg gf-en), ritka nagyon aki azzal játszik.
Szeretem a szabadság érzetét. Engem teljesen lekorlátoz az, hogy rákattintok, és néha oda vágok 1-2 skillt.
A metinbe pont ez tetszik, hogy akár több szörnyet is magamra tudok húzni, és akár mindet ütni egyszerre.
Mint a való életben akár.
Igazad van, nem játszottam számodra értelmes mmorpg-vel, mert elég volt kipróbálni és már unatkoztam. Hiába szép a grafika, hiába 100x akkora a világ, csak a skilleket nyomogattam, és kattintgattam. Semmi más..
Pár gameplayt végig nézve is maximum a csapat miatt jó.
Amúgy lehet véleményedről a metinről, de szarnak nevezni egy olyan játékot amiből ennyi p szerver van, és hatalmas játékos tábor áll mögötte butaság.
Inkább Te vagy a szar, hogy lenézed a másikat, mert neked nem tetszik.
Amíg én nem mondtam, hogy rossz a wow és társai, csak nekem unalmas.
Ha te szereted a metint, metinezz. Mindenki magad dönti el mibe fekteti az idejét, energiáját (esetenként a pénzét is).
Viszont a legtöbb mmorpg alapvetően élet szerűbb, azért szoktak mindig 1-2 mobot ütni. Ha lerohan egy farkasfalka való életben is kb 2-t legyintesz aztán átharapták a torkodat és meghaltál, nem húzol magadra kismillió mobot.
Ha ilyen hack and slash stílusú mmorpg kell, akkor próbáld meg a Vindictus-t, ha nem zavar a felülnézet akkor Diablo 3, bár ott max haverokkal mehetsz, ezért annyira nem nevezném mmorpg-nek. Esetleg még megnézheted a Lost Ark-ot is.
TERA - Bal katt támadás, jobb katt védekezés, dupla wasd nyomásra "bukfenc" van, stb. Nekem tetszett. Taktikázni kell a harcoknál, sokszor a skill semmit sem ér benne.
Blade & Soul - Európában még nem elérhető, de egy általános proxy-val (szimplán a dns beállításokban kicsit buherálsz) koreai ip-t tudsz képezni, amivel már lehet játszani.
Megjegyzés: Az atomix-es hülyeséget ne nevezzük eu verziónak ha lehet. Sértés a készítőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!