LoL: vannak olyan hősök, akiket nagyon utáltok? :D
Figyelt kérdés
Gondolom Teemo-t írnák sokan. Rajta kívül? :D2015. dec. 13. 18:17
1/7 anonim válasza:
Loki, Xing Tian, Ratatoskr
Naga Siren, Meepo, Evoker
2/7 anonim válasza:
Riven, mert Riven (aka 3 ugrás + 1 dash = idegesítő).
3/7 444222 válasza:
Bitchcrank, és Volibear, meg Nasus
4/7 anonim válasza:
Teemo, Riven, Xin, Darius, Fiora, Zed
5/7 anonim válasza:
Kalista.
Főleg ARAMban utálom, amikor kérdés nélkül hozzám kapcsolódik.
Legutóbb Teemot játszottam, és én voltam a szerencsés aki a társa lehetett.
6/7 anonim válasza:
Assasinok úgy általánosan, de leginkább Zed. Mert ő hú de milyen skilles meg menő nindzsa, ja, annyit kell csinálni vele, hogy level 6-on ráhúzod a kurzort az enemy midesre és megnyomod az R billentyűt. Bravó. Na jó, tudom, hogy túlzok, de akkor is.
Még a másik Riven, a Riven playerek statisztikailag a leg flamelősebb játékosok a játékban.
Amúgy miden mage-ekkel szeretek játszani, már felbasz, hogy minden második meccsben egy Zed, vagy Yasuo (esetleg Katarina) ellen kell menjek, nem azért mert lehetetlen legyőzni őket, hanem már elegem van belőlük.
7/7 anonim válasza:
Rengar. Az a szerencsétlen champ az oka hogy mióta gold5 vagyok nem rankedezek. Átok rád rengar. Utálok adc main lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!