Ilyen gépre mondanátok jó játékokat? Amit lehetőleg nem kell megvenni :D A tübbi lent:
Intel(R) Core(TM) i5-4200M CPU @ 2.50GHz
2.50 GHz
RAM: 4.00 GB
64-bit
Azthiszem ez a videókártya:
NAME: NVIDIA GeForce 820M
GPU: GF117 REVISION: A2
TECHNOLOGY: 28nm
RELASE DATE: 2012
BIOS Version: 75.17.76.00.1d
Device ID: 10DE-1140
Subvendor: Lenovo(17AA)
ROPs/TMUs: 8/16
Bus Interface: PCI-E 2.0x8@x8 2.0
Shaders: 96 Unified
DirectX support: 12(11_0)
Pixel fillrate: 5.0 GPixel/s
Texture fillrate: 10.0 GTexel/s
Memory type: DDR3(Hynix)
Bus Widht: 64 bit
Memory size: 1024 MB
Bandwidht: 16.0 GB/s
GPU clock: 625MHz Memory: 1001MHz Boost: MHz
Default clock: 625MHz Memory: 1001MHz Boost: MHz
Nem vagyok benne biztos,hogy ezeket az adatokat kellene megadnom,ugyanis nem nagyon értek hozzá :/
Heló!
League of Legends, World of Tanks, Guild Wars 2, és nézz szét ezen a listán: [link]
Ha töltögetnél minden áron, akkor: Call of duty sorozat, Assasins Creed sorozat, Dishonored, Bioshock 1, Far Cry 2, Outlast,Gears of War, Company of Heroes 1-2, Skyrim és Obllivion - moddolva -, The Witcher sorozat.
Szerintem a steam ingyenes játékai között találsz egy csomót ami megy a gépeden. Letöltöd a steam klienst és bármelyiket letöltheted őket ingyen. Mondjuk amivel ezek közül játszottam az a RoboCraft, Unturned, mindkettő jó, illetve az ismerőseim ajánlották a Trove-ot.
Ha esetleg nem tudnád mi a steam: ez egy online vásárlói felület ahol játékokat vehetsz, felhőbe mentheted a játékállásaidat (tehát nem vesznek el ha gépet cserélsz) és a megvásárolt játékokat bármikor letöltheted vagy törölheted ha kell a gépen a hely, illetve letöltheted őket megint ha megint játszani akarsz velük. A vásárolható játékok mellett van egy vagonnyi ingyenes is amik között sok a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!