Melyik az a program gépen, amivel rajzolnak?
Sziasztok! Nos:
1. Tisztában vagyok vele, h. nem pont ez a kategória, de rossz a gép és elviszi a reklám szóval sietve írtam ki mind1 :D
2. Nehogy valaki benyögje, h. paint :D
Láttam több képen egy programot, ami tényleg nem tudom, h. mi, de nem paint az 100. :D Persze a véleményetekre is kíváncsi vagyok... Melyik programmal a legkönnyebb rajzolni? És nem kérek most olyan válaszokat, h.: nem fog menni elsőre, ne szállj el magadtól, meg nem fog menni, nem 5 perc megtanulni használni, stb... Tisztában vagyok vele ;)
Előre is köszönök minden választ.
Nagyon sok képszerkesztő/rajzoló program van. Hozzáértő emberek valószínűleg leszavaznának, de én a Photoshoppot ajánlanám, mert nagyon sok magyar leírás van róla, így segíthet elindulni.
Itt egy cikk videóval, ahogy valaki felgyorsítva rajzol vele. [link]
Rajzprogram rengeteg van. Mondjuk van a gimp, azt még nem említették.
Ugyanakkor rajzeszköz is van számítógépre, a digitális rajztábla, van aki azzal rajzol. Amit a rajztáblára rajzol az megjelenik a képernyőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!