Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit csináljak a sims4-gyel?

Mit csináljak a sims4-gyel?

Figyelt kérdés
(nem eredeti) amikor rá megyek folyamatosan kidobja az origin-t. Valamit rosszul csinálhattam?

2015. dec. 11. 07:13
 1/3 anonim ***** válasza:

1. crack-elted? ha nem az a gond.

2. egyszer mindenképp le kell töltened és be kell lépned originbe hogy gépen meglegyen fiókod addig nem fog menni sims4. miután beléptél originbe és kiléptél törölheted is gépről ha nem kell a lényeg hogy 1x mindenképp be kell jelentkezned hogy tudd ofline-ba tolni sims4-et.

2015. dec. 11. 08:43
 2/3 A kérdező kommentje:
az orgin megvan. Beléptem stb. lehet hogy nem jól crackeltem. Le tudnát írni a folyamatait? előre is nagyon köszönöm .
2015. dec. 11. 14:10
 3/3 anonim ***** válasza:
az iso-ban van a crack mappa annak a tartalmával felülírod a játék könyvtárában lévőket. akkor csináltad jól ha megkérdezi másolásnál hogy felül akarod-e írni a már meglévőket. ja és virusírtót kapcsold ki előtte és a sims4 mappáját tedd a kivételek közé mert crack-ét nem bírja a virusírtó...
2015. dec. 11. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!