Mi van? Azt kérdezed, hogy két külön ember, két Steam fiókkal tudja-e ugyanazt játszani, ha mindkettejüknek megvan? Persze, miért ne játszhatnátok? Miért lenne probléma, hogy tőle kaptad?
2015. dec. 9. 21:22
2/7 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdést.
Az ajándék steamen olyan mint egy kupon, bárkinek odaadható. Ezzel megkapod a játékot, pl ruha üzletben is a 10 ezres ajándék utalványt bármilyen ruhára beválthatod.
Értelem szerűen ha ő már megvette a saját számlájára, oda nem tudja még egyszer megvenni saját magának, csak ajándék kupon formában.
Természetesen a saját játéka ÉS az ajándék kupon is 1-1 teljes értékű játék. VISZONT az ajándékként megvett játékot NEM kapod meg a számládra, csak ha ott aktiválod (vagy megveszed még egyszer).
1 ajándék értelem szerűen egyszer felhasználható.
2015. dec. 9. 21:24
3/7 A kérdező kommentje:
Értem. Volt ugye ez a dolog, hogy bekeményített a steam, és boltban vett cd kulcsos játékokat ugye lefokozta. Már hiába vetted meg, nem kapsz regelt accountot. Na meg ennél a családi megosztás lehetőségnél is ki van találva rendesen a dolog. Hogy hiába ossza meg a barátod veled egy játékát, egyszerre nem tudtok vele játszani. Ezektől az agyafúrt szabályoktól már rendesen belezavarodtam.
TEHÁT: ha kapok ajándékba egy játékot, (ami már meg van a barátomnak) és átadja az ajándékát, és aktiválom magamnak. Akkor ugyan olyan jogokat élvezek mintha megvettem volna?
2015. dec. 10. 20:11
4/7 anonim válasza:
Nem. Neked kell vásárolnod, vagy pénzt feltöltened.
2015. dec. 10. 20:11
5/7 A kérdező kommentje:
Még any hogy nekem van 2db steam kulcsos játéko, tehát évekig regelt tag voltam, idén mióta lefokoztak ezzel a baromságukkal, már barátot sem tudok felvenni. Nekem a lényeg az lenn hogy az ajándékba kapott játékot, aktiválás után tudom e rendesen használni, tehát a barátommal tudok e egyszerre játszani. NTehát nem az érdekel hogy regelt accountom lesz e, csak ez.
2015. dec. 10. 20:15
6/7 anonim válasza:
A pénznek a TE SZÁMLÁDON keresztül kell mennie. Tehát ajándék, bolti cd kulcs stb nem játszik, nem leszel tőle regelt tag, hiszen NEM te adtad a pénzt.
2015. dec. 10. 20:30
7/7 anonim válasza:
Talán már rég elavult a kérdés és talán teljesen felesleges ez a válasz, de azért megírom. Teljesen mindegy hogy honnan van meg a játék HA SAJÁT. Szóval a family sharingnél nem játszhattok együtt, ugyanis a játékot csak ,,kölcsönkapod". Az ajándékként kapott a tiéd, akkor játszol, amikor akarsz, (ban-tól eltekintve persze,) DE! Ekkor a felhasználód még korlátozott. Ennek a feloldásához a pénznek is a te számládon kell átfolyni. Remélem nem hiába írtam, és ha a kérdezőnek nem is, valaki másnak egyszer még segíteni fog :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!