NemEsTooM kérdése:
Minecraftot szeretnék játszani, de mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Minden rendben van! Szépen betölti a játékot, de nem tudok semmire se menni, mert nem tudok nyersanyagokat gyűjteni. Pl ha odamegyek egy fához, kezdem ütni a fablockot, s nem történik semmi. Akár egy órán keresztül is üthetném, nem ad fát! A forgácsokat ütés közben mutatja, de nem ad semmit!Mi lehet a probléma?2015. dec. 9. 15:13
1/4 anonim válasza:
szerver vagy single palyeren tolod?
single-ben a kezdőnél van védelem x blokkig. Tehát el kell menned jó 30-40 blokkot és ott tevékenykedni
multi-nál meg vannak levédett területek, ahol nem tudsz semmit csinálni.
2/4 A kérdező kommentje:
Singleben! Próbáltam azt is, hogy más fákat üssek, távolabb, de azt sem sikerült! :(
2015. dec. 9. 15:26
3/4 A kérdező kommentje:
Most is az egész világot bejártam, szinte az összes fát megpróbáltam, de nem tudok fát nyerni! Cukornádat, vetőmagot azt sikerült, meg bozótot is tudtam szétütni, de mást nem!
2015. dec. 9. 15:37
4/4 A kérdező kommentje:
Kutattam más hasonló kérdésekben, s rájöttem, mit rontottam el! Klikkelgettem, pedig egyszerűen az egérgombon rajta kellett hagyni az ujjat! Most sikerült! :)
2015. dec. 9. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!