Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A diablo 3 ékszerésznél miért...

Clower13 kérdése:

A diablo 3 ékszerésznél miért nem jelenik meg a Hellfire amulett készítési lehetőség?

Figyelt kérdés

Megvettem megtanítottam neki de aztán nem látom. Már az alapanyagokat gyűjtöm hozzá. ÉS az miért van hogy egy ideje nem dobál planokat, és jobb cuccokat sem. Torment 2-ben vagyok jelenleg, kb 3 hónapja játszom a játékkal.

Köszi a válaszokat :)

2015. dec. 9. 07:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Állítsd be hogy minden tárgyat mutasson, ne csak azt amihez van alapanyagod. Jobb cuccokért riftbe menjél , Planokat a goblinok dobják , a hellfire alapanyaghoz kulcsok kellenek , ami egy külön bosshoz visz. ( ACT 1-4 waypoint mellett van egy kulcs, ott kell megölni egy lényt , ami tormentekként +10% eséllyel esik ( kb )
2015. dec. 9. 08:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de hogyan állítsam be hogy minden tárgyat mutasson??? a plusz jelekkel, mert akkor minden ki van nyitva. Az infernal machine már meg volt 3x is voltam a nagy bossoknál, csak az a bajom, hogy megvettem 5 milláért a plant és mikor odaadtam az ékszerésznek egyszerűen eltüntette...volt nincs. Semmilyen barna (legendary) tervet nem látok nála, vagy csak hellfire cuccot fog tudni gyártani? 12-es szintű az ékeszerészem. VAgy csak én vagyok béna?
2015. dec. 10. 06:34
 3/3 A kérdező kommentje:
HEuréka megtaláltam!! És ott van :) Köszi azért :)
2015. dec. 10. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!