Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steamen ha készítek kitűzőt...

Steamen ha készítek kitűzőt azt el lehet adni?

Figyelt kérdés

Vagy semmire nem jó? Azt olvastam kapok utána dolgokat, de azok mik? Azokat el lehet passzolni?

Vagy inkább hagyjam és adogassam el a kártyákat pár centért?

2015. dec. 8. 02:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Amit kapsz:

-kitűző (ki lehet rakni steam vitrinbe profilnál)

-egy kupon-t amivel valamilyen játékot olcsóbban meg tudsz venni

-egy chat emote-ot (pl :csgot: kis terrorista alak)

-egy hátteret, amit beállíthatsz a profilodra (értelem szerűen az lesz a háttér)

-rengeteg steam exp-et, szintlépéshez nélkülözhetetlen, szintenként + 5 barátot tudsz felvenni.

Én a leértékelt játékok miatt szoktam kitűzőt csinálni, mert többnyire retro max 10 eurosokat dob leértékelve. Volt már rá példa, hogy jobb játékot is berakott, de azokra csak 10-15% a kedvezmény.

Ha sok barátod van és telik a hely, akkor nem árt, meg ha szereted a zsákba macskát, akkor se. Próbáld ki egyszer, annyi belefér.

2015. dec. 8. 15:21
 2/3 A kérdező kommentje:

Koszi:)

Es hatteret abbol a jatekbol ad amibol csinaltam vagy random?

2015. dec. 9. 05:29
 3/3 anonim ***** válasza:
abból a játékból, amiből csináltad. pl Tomb Raider-nél tomb raideres. Payday-nél payday-es, cs:gonál cs:go-s stb.
2015. dec. 9. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!