200. 000 forintból mennyire erős PC-t lehet venni?
Akár minimum grafikával elvinné a The Sims 4-et és/vagy a The Elder Scrolls V: Skyrim-et, úgy körülbelül?
Az értelmes és kielégítő válasz(oka)t előre is köszönöm!
Sajnos PC gurun sem jobb a helyzet :(
Amikor gépet akartam venni feltettem oda a kérdésemet. Leírtam a konfigomat, amit gondoltam és vártam a választ.
Ott sem kaptam hasznosabb információkat. Az a baj, hogy a nagy gamerek a legbeképzeltebbek. Mocskosul drága gépeik vannak és fikáznak mindent ami annál rosszabb. Hiába írtam nekik, hogy az a keret maradjunk annál, folyamatosan a sz.ros i5-seikkel jöttek, hogy vegyek bele olyat mert azt jó. És mindezek mellé még vegyek egy nagyon jó videokártyát, különben semmit sem visz majd el a gépem.
Én végül egy informatikus ismerősömtől kértem segítséget, és meg is van a tökéletes gamer pc-m.
Azt javaslom nézz videókat, és azok alapján rakass össze egy gépet egy evvel foglalkozóval.
Köszi. Erre én is gondoltam, csak mi van akkor, ha az illető egy pénzéhes hazudozó? Megveteti velem a legdrágább dolgokat, csak, hogy ő több pénzt kapjon. Lehet van a szüleim ismerősei között olyan, akiben megbíznak és ért ehhez. Majd meglátjuk.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!