Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Működnek még ezek az MMORPG-k?

Működnek még ezek az MMORPG-k?

Figyelt kérdés
Last Chaos, Archlord, Metin 2, Tera....ezek aktívak még?? illetve melyiket ajánlanátok? Egy kis részeletes leírást is kaphatnék játékélményről? (A wowot már nagyon meguntam)

2015. dec. 7. 01:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Archlord évek óta bezárt, de már kijött a második része. Én nem sokat játszottam vele, mert akivel toltam volna végül lemondta.
2015. dec. 7. 06:33
 2/6 anonim ***** válasza:

A Metin2 az ovisok körében még népszerű.

A TERA jobban megy, mint valaha.

Én a Guild Wars 2-t javasolnám, nemrég lett ingyenes. Megeszi reggelire az összes hasonló vetélytársát.

Vagy ha vonz a sci-fi, akkor a Wildstart.

2015. dec. 7. 08:20
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Wildstar torony magasan a legjobb, ugyan az mint a WoW volt régen, csak a story gagyi, és a játék igen összetett, illetve már a veteran dungeonok is igen komoly kihívást jelentenek.
2015. dec. 7. 11:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Metin2 egyébként egy nagyon buta játék, de élvezhető valamilyen szinten, csak nem az eredeti szerevereket kell megkeresni, mert az konkrétan arra megy rá hogy az ovodások sütipénzét lenyúlja.
2015. dec. 7. 14:43
 5/6 anonim válasza:
Az Archlordból most két lehetőség van. Vagy az eredeti Webzennél az Archlord 2, vagy a Justac.NET-nél a sima Archlord.
2015. dec. 29. 01:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Ahogy nézem a justac.net egy privát szerver, ők maguk írják az oldalon az utolsó előtti/második hírben.

Két nyugati fogalmazó után meg is lepődtem volna, ha megveszi egy harmadik is a jogokat.

2015. dec. 29. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!