Működnek még ezek az MMORPG-k?
Figyelt kérdés
Last Chaos, Archlord, Metin 2, Tera....ezek aktívak még?? illetve melyiket ajánlanátok? Egy kis részeletes leírást is kaphatnék játékélményről? (A wowot már nagyon meguntam)2015. dec. 7. 01:17
1/6 anonim válasza:
Archlord évek óta bezárt, de már kijött a második része. Én nem sokat játszottam vele, mert akivel toltam volna végül lemondta.
2/6 anonim válasza:
A Metin2 az ovisok körében még népszerű.
A TERA jobban megy, mint valaha.
Én a Guild Wars 2-t javasolnám, nemrég lett ingyenes. Megeszi reggelire az összes hasonló vetélytársát.
Vagy ha vonz a sci-fi, akkor a Wildstart.
3/6 anonim válasza:
Wildstar torony magasan a legjobb, ugyan az mint a WoW volt régen, csak a story gagyi, és a játék igen összetett, illetve már a veteran dungeonok is igen komoly kihívást jelentenek.
4/6 anonim válasza:
Metin2 egyébként egy nagyon buta játék, de élvezhető valamilyen szinten, csak nem az eredeti szerevereket kell megkeresni, mert az konkrétan arra megy rá hogy az ovodások sütipénzét lenyúlja.
5/6 anonim válasza:
Az Archlordból most két lehetőség van. Vagy az eredeti Webzennél az Archlord 2, vagy a Justac.NET-nél a sima Archlord.
6/6 anonim válasza:
Ahogy nézem a justac.net egy privát szerver, ők maguk írják az oldalon az utolsó előtti/második hírben.
Két nyugati fogalmazó után meg is lepődtem volna, ha megveszi egy harmadik is a jogokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!