Váradi Dominik kérdése:
Minecraft bukkit szerver laggtalanítás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! szerintetek hogyan lehet megoldani hogy kevesebb (ne legyen lagg) a szerveren. azt ne írjátok légyszives hogy vegyek jobb gépet mert jelenleg Nem tudok.2 megás proci 2gm ram. hallottam hogy vannak bukkit tuningolások/trükkök a no laggra! segítenétek?2015. dec. 6. 21:45
1/5 anonim válasza:
Hogy üzemeltél be egy szervert, ha a mértékegységeket se tudod?
Tessék ezt olvasgasd, szerintem elég alapos írás.
Ha szerinted a géped a legnagyobb probléma, akkor ezeket ajánlom:
-Használj valami Linux rendszert, mert kevesebb ramot eszik.
-Csak a szervert futtasd, meg ami nagyon kell.
-Na arról a gépről játsszál, amin a szerver fut.
2/5 A kérdező kommentje:
Szia! köszi a válaszod elolvasom. de nekem van egy Windowsos tabletom és na azon már nem fut semmi csak a szerver. olyan 20 playernél laggol. ezt szeretném valahogy megszüntetni. nem megy semmi csak a szerver. megoldásokat légyszíves írjatok!
2015. dec. 7. 13:57
3/5 anonim válasza:
Windowsos tableten :D Kb. mintha én elkezdeném a Lumiámon a szervert! XD A tablet nem arra való.
Ha számítógépben lenne ilyen szintű cuccod, jobb lenne (tehát mondjuk egy Pentium 2ghz, 2m cache-el, és 2gb ram, windows 8.1 32 bittel), az máris jobb lenne.
4/5 A kérdező kommentje:
1. is nem tudnád lumián üzemeltetni a szerveredet. másrészt meg miért lenne jobb egy Gép? miben lenne? van egy olyan windowsos tab meg a gép kb ugyanolyan mivel lenne jobb?
2015. dec. 7. 22:23
5/5 anonim válasza:
Jobb hűtés miatt jobb a gép. Na meg a fejlesztési lehetőség, ha kezd fellendülni a szeró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!