Mitt tudok mondani a Play Station3 12gb ról? Milyen játékokat lehet velle játszani?
Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 20:05
1/5 anonim válasza:
Minden PS3-on ugyanazokat lehet játszani. Ez a konzolok lényege, különben semmiben sem különböznének egy PC-től, sőt rosszabbak volnának, mert a játékokhoz egy teljes új gépet kellene venni. Szóval PS3 játékok mennek a PS3-on. Ennyi a sztori.
2/5 A kérdező kommentje:
De mik azok a BEST játékok! :) amiket egy 12gb képes el inditani,és amúgy csak úgy mellék kérdésnek! amikor meg veszem és ki csomagolom!! mitt kell csinálno,hogy el tudjam inditnai?kel telepiteni vallamit?mert néztem és vallami USB-t,dugot be az illeőt,azt nekem kel venni kulön,vagy azt adnak hozzá?
2015. dec. 6. 20:12
3/5 anonim válasza:
CD-t berakod,felrakja,mehet a játék.
Amúgy szerintem megérné venni mellé egy HDD-t,12GB nem sok mindenre elég. (Csak ne felejsd el hogy maximum 1TB-t kezel a PS3 és kell hozzá venni beépítő keretet (ami meg 3000FT nem sok,tehát ha veszel egy 12GB PS3-at 55ezerért,akkor 15-ből kijön az 500GB HDD+beépítőkeret és akkor spóróltál egy kicsit,mert gyárilag 500GB PS3 80ezer körül van)
4/5 A kérdező kommentje:
Slovkaiaban lakom,szóval euroban,és énekem csak ""GTA V,Far Cry4,meg az Assasin Creed sorozat"""ra kell,ha ezeket jol el tudja inditani akor nekem ez épp elég :) de azé köszi :) és egyébként,az a "Cobra"" sofwer az mire jóó fontos az?
2015. dec. 7. 17:58
5/5 A kérdező kommentje:
és még anyi,hoyg én Flesh!eltetni akarom mert nincs pénzem állandó CD-k,vásárlására! és még ott a helyes irási szótár is azt is kell venem szóval sok kiadasom lesz,szóval,hogy ha esetleg vallaki tudná linkelni egy olyan videót vagy dokumentumot,ahol meg mőttatják,hogyan kel Ki Írni egy játék lemezt??
2015. dec. 7. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!