Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA V Connection lost due to...

GTA V Connection lost due to an unkown network error! Megoldás?

Figyelt kérdés
Nerrég vettem meg a játékot (PC-RE). Online játszom és ezzel Connection lost due to an unkown network error kidob a játék a történet módba. Megoldás ?
2015. dec. 6. 16:22
 1/3 anonim ***** válasza:
A hibaüzenet az hogy ismeretlen hálózati hiba miatt a kapcsolat megszakadt. Erre nem lehet mit mondani. A játék készítőinek oldalán és a reddit fórumon azt találtam hogy sokaknál van ez a probléma, megoldás nincs, és mivel láthatóan a hozzászólók egy része tudja mit csinál (nem mezei felhasználók) úgy tűnik hogy a GTA V szerver a szar, csak ezt sosem fogják beismerni. A hivatalos magyarázkodás, hogy a hiba nem náluk van hanem a vásárló oldalán, oldja meg ő a problémát. Persze ilyen hibaüzenettel nehéz lesz...
2015. dec. 6. 16:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Aha. Köszönöm a választ. Gondolkoztam rajta hogy a router-rel van valami probléma vagy túl lassú az internetem hozzá. De akkor megoldás nincs. Szóval így kell játszani hogy bármikor kidobhat.
2015. dec. 6. 19:19
 3/3 A kérdező kommentje:
De ha netán valami megoldás lenne erre a próblémára. (pl.: vegyek erősebb netet) vagy bármi akkor valaki ijon.
2015. dec. 6. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!