Skyrim, hova tartozások?
Figyelt kérdés
Olyan kérdésem vagyis kérésem lenne, hogy vannak ezek a testvériségek meg fivéres cuccok a játékban... ééés megcsináltam már párat belőlük és nem tudom maradt-e még ilyen "családokhoz" való csatlakozásos dolog?
Ha valaki megtenné, valamilyen úton-módon segítene? :)
2015. dec. 5. 19:48
1/1 anonim válasza:
Van a Sötét Testvéréiség, TOlvaj Céh, a Bajtársak és a Télvári Akadémia (+ a háborúban foglalhatsz szerepet). Ezenkívűl még lehet Boethia követőének lenni, de ez csak egy egyszeri kis rövid küldetéssorozat (Boethia szentélye Széltetőtől/Windhelmtől keletre van). Én ennyit tudok, 3x végigtoltam a játékot mellékküldetésekkel együtt magyarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!