Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek elfut ezen a...

Szerintetek elfut ezen a gepen az assassins creed unity illetve witcher 3?

Figyelt kérdés

cpu:i3 2100 3,1ghz

ram:8gb

vga:amd radeon hd 7850

legyszi gepigeny.hu-val ne gyertek,se masmilyen oldalakkal,ezeket en is megtudnam nezni..

2015. dec. 5. 16:56
 1/7 A kérdező kommentje:
akár lowon
2015. dec. 5. 16:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. dec. 5. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Az AC Unity egy bugos, optimalizálatlan amatőr munka, amihez több gigabájtnyi patchokat kiadtak.

Esély van arra, hogy elfut, de tényleg csak minimumon, és nem garantálom, hogy lagg mentesen. A VGA-d 4 éves konstrukció, a CPU-d pedig 5.

2015. dec. 5. 18:09
 4/7 A kérdező kommentje:

igen.

hát minimumon akartam,persze.

én több videot megnéztem róla,nem láttam benne bugokat.

köszönöm a választ ( neked is #2es a tartalmas magyarázatot)

2015. dec. 5. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:
A unity-el akkor érdemes probálkozni ha ténylegesen csak ilyen max 1-2 éves géped van mert annyira rossz az optimalizálása , hogy nem fogsz tudni játszani vele rendesen , ellenben a witcher 3 szerintem mediumon simán elfog futni , ha azt veszem alapul , hogy az én gépemen 18-25 fps között ment lowon pedig az már tényleg nem mai darab jóval gyengébb vga (hd5670es)szintén igen régi cpu (bár i3al azért vetekszik szerintem q6600os) és csak 5 giga rammal.
2015. dec. 6. 09:46
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi,majd letorrentezem,kiprobalom,de mar elhataroztam,hogy veszek egy xbox onet,es azzal semmi gond nem lesz
2015. dec. 6. 17:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom olvassa e meg valaki a topicot de 8giga ram helyett 4van es fut az ac unity highon ;)
2016. júl. 24. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!