Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyien játszanak most a...

Mennyien játszanak most a Guild Wars 2-vel, hogy kijött az ingyenes változat?

Figyelt kérdés
Ki nem állhatom az üres szervereket, kell egy kis nyüzsgés :P Itt a kezdő területeken egész jó a helyzet, de úgy általában tolják?

2015. dec. 1. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Nincsenek publikus adatok. Mivel mega-szerver van (az összes össze van kapcsolva), és bármikor átmehetsz egy népesebbre (a játék külön felajánlja), mindig elég játékos van mindenütt. Egyedül a WvW (World versus World) háborúban lehet jelentősége a választott világnak:

[link]

2015. dec. 1. 22:39
 2/6 A kérdező kommentje:
És amúgy ingyenesen tényleg nem lehetnek jobb cuccaim? Ranger vagyok, lvl 16-os és összesen három fajta ruha szettet találtam eddig, csak különböző erősségűek. Tehát ugyan olyan cuccokat találok, mint 3-as szintet csak erősebbeket. Nem is lesz más külsejű ruhám?
2015. dec. 2. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:
#2: Rengeteg kinézetű ruhád lesz, és itt a kinézeten van a hangsúly, mert minden felszerelésből előbb-utóbb megszerzed a legerősebbet, és azzal slussz, a számértékek már nem fognak változni, csak a páncél/fegyver/stb. skinjeit lehet cserélgetni. Ha egy neked való felszerelést szétbontasz (salvage), akkor a skinje bekerül a gyűjteményedbe, és bármikor lecserélheted a ruhád, páncélod, fegyvereid kinézetét.
2015. dec. 2. 23:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Jó de honnan szerezhetek skineket? Én csak háromféle ruhát találtam, a piacon látható látványosabb ruhák/fegyverek pedig csak a hearth of thornsban használhatóak, nekem pedig még csak free to play fiókom van.
2015. dec. 3. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Lvl16-on mit akarsz? =D Haladj szépen a térképekkel, csináld a szívecskéket, ott karmáért tudsz venni különböző szetteket. Egyébként bemész a bankodba, ott van egy wardrobe panel, ott megtudod nézni az összes játékban lévő skint. Ha meg valamelyik megtetszik akkor nézd meg wikin, hogy hogy meg honnan tudod majd megszerezni.
2015. dec. 4. 03:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké köszi :)
2015. dec. 4. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!