Dota2, LoL, vagy Hearthstone?
Teljesen kezdő vagyok az ilyen fajta játékokban, még soha nem játszottam egyikkel sem. A kérdésem az, hogy melyikkel érdemes kezdeni, melyik a "legkönnyebb", legátláthatóbb?
Köszönöm a válaszokat!
Heathstone "jugijó" picit fűszerezve ,kombózva.
Dota2 - LOL = ugyanaz,viszont a LOL jobban ellátott ,jobban kiélezett,és egy picit több..
Átláthatóságban HS > LoL > Dota2.
De kezdőként a LoL talán a legjobb. A HS-ben elég nagy hátrányban lennél, azok ellen, akik megjelenés óta tolják. Mert jött ki mindenféle tartalom. Az elején tök jó a játék aztán van egy nagy zuhanyás, mikor azt érzed nincs semmi esélyed azok ellen, akik pénzt öltek a játékba, vagy veteránok. Majd megint egyre jobb lesz, ha folyamatosan tolod.
A Dota2 egy elég komplex játék, és bár azonos feltételekkel indulnak a meccsek, csak a játéktudás számít(meg a csapaté) de egyedül elkezdeni elég nehézkes. Alapból minden hős elérhető
A LoL viszont szépen fogja a kezed, egyszerűbb a játékmenete mint a Dota2nek, itt valódi pénzért vagy játékbeli valutáért veszel hőst, de ez nem baj, mert hetente vannak ingyenesek.
A Dota2 és LoL közösségben sok a "feszült" ember. És a 2 játékosbázis nem szereti egymást. Nagyon sok téves info terjeng a neten a két játék történetéről.
Igazából azt a játékot válaszd, amelyikben tudnak segiteni haverok. Mert főleg a Dota2 és LoL velük az igazi.
Hearthstone simán kártyajáték, míg a másik kettő moba.
Dota 2 - ölj bele 600 órát minimum, addig noob sz*r vagy.
LoL - egyszerűbb moba, kezdőként is jobban lehet élvezni, viszont a játékosok többsége fiatal (mivel egyszerű, + berakták a nyelvi packot, hogy aki nem beszél egy fostos angolt se az is értse), ezért mérgező gombafelhő a chat. Szóval oda kell a "tojok rátok magasról" attitűd.
Ami még moba és jó lehet kezdőknek, az a Heroes of the Storm. Nem kell tudnod last hitelni, a meccsek gyorsak, jóformán azt csinálsz, amit akarsz. Ebből kifolyólag viszont hatalmas káosz szokott lenni. De cserébe nagyon egyszerű.
Én mind a hárommal játszottam, a LoLt a legújabb patchek miatt nem ajánlom, inkább HotS. Dota2 sem lenne rossz, de attól hogy valami bonyolultabb, nem feltétlenül jobb.
Igazából rajtad áll, ha hajalndó vagy hónapokat a játékkal eltölteni akkor a dota 2 is jó lehet, vagy a lol.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Persze, én hajlandó vagyok sokat játszani egy játékkal, csak kezdőként amikor néztem videókat iszonyat átláthatatlan volt...
De akkor ezek szerint a LOL-t lenne érdemesebb kipróbálnom?
Szerintem is lol.
A HS-ben rettentő nagy a kezdők hátránya,pénz beleölése nélkül hónapokig csak szenvedsz, az hogy meg minden lapod meglegyen szinte esélytelen.
A dotában tényleg kell 500-600 óra.
A lol átlátható, nem bonyolult. Nézel a neten buildet az elején azokat másolgatod és próbálod csinálni a dolgod.
Ami még jó lehet az a HoTS. Én most erre álltam rá. Nem azért,mert könnyebb, hanem mert sokkal pörgősebb. Nem a minionokkal kell foglalkozni hanem a játékosokkal és az Objectivekkel. Ergo itt az 1. perctől megy a harc és pár perc után jó eséllyel már a TF-ek is.
Moba:
Ahogyan az előttem lévő válaszolók leírták azt a mobát válaszd amelyiknek jobban bejön a nehézségi szintje.
easy: HOTS normal: LOL hard: Dota 2
Én személyszerint dotával kezdtem és azóta is azzal játszok, mellette kipróbáltam a többi mobát is de egyik se nyújtja azt a játékélményt nekem mint a dota.
A heartstonet meg nyomhatod a mobák mellett ha tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!