Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezt csak én tartom gáznak...

Ezt csak én tartom gáznak felelsz vagy mersz közben? 13/L

Figyelt kérdés
Mindenki olyan hülyeségeket talál ki, hogy ,,-Puszild arcon xyt ! -Barátok vagytok xynal? -Miért szereted ezt a zenét? Stb.", és ezek nem is viccesek. Ők persze Végig nevetnek.

2015. dec. 1. 20:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mert.
2015. dec. 4. 17:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Mert a válasznak ilyen feltételek mellett nincs köze a valósághoz. Azt lehet mondani a feleletben, hogy igen is és nem is, de ebből a szempontól igen és abból a szempontból meg nem, végül is ahogy nézzük.

Mindenki az adott hangulatában mást talál viccesnek és másban látja meg a poént. Ez egyéni lehet.

Szóval van aki megtalálja a poént abban is ha valaki felmutatja a kisujját és felnevet a dolog abszudságán, aztán bele lovalja magát és egyre inkább elkezd fetrengve nevetni rajta, hogy még mindig ennek ellenére is csak mutatja valaki a kisujját. Sőt fuldokolva röhögni, hasát fogva hahotázni fog tőle egy idő után, mert mekkora hülyeség, amikor valaki komoly képpel a kisuját mutogatja. Egyszer hallottam erről és kipróbáltam valakivel, komoly képet vágva felmutattam a kisujjam és tényleg a végén a fuldoklásig hahotázott tőle.

Más meg egyáltalán nem találja viccesnek a legjobbak ismert poénokat sem. Ez részben hangulat függő és humorérzék függő is. Ha meg van az a társaság által megteremtett légkör, hangulat ahhoz, hogy aki kívülről nézi az is rá tud-e hangolódni egy pillanat alatt adott dolgokra.

Szóval az nagyon sok körülménytől függ, hogy Igen vagy Nem.

A válasz a kritériumaid szerint Igen is és Nem is, illetve a körülményektől és egyéb dolgoktól függ..

2015. dec. 4. 20:37
 13/14 anonim ***** válasza:
"Ne kérdezz olyat, hogy "Mi a véleményetek", mert ez nem elég konkrét, nem létezik rá helyes válasz! Szóval azt kérdezd meg, amit valójában tudni szeretnél!" ilyen vélemény kérős nem kokrét kérdéseket amúgy is szabályatalan írni. amúgy arconpuszilás nyomiság szerintem azon röhögnek hogy mondanak valaki csúnyát és nézik ahogy szenvedsz, hogy nem akarod, a barátság kérdése: nem gáz ha valaki barát, ha az akkor az, ezzel nincs baj. Zene szeretet kikérdezése baromság, ez az ízlések egyszerűen tetszik mert így születtél. Tehát dióhéjban a komment-Ne várj értelmes választ szabájtalan kérdésre, de hogy rendes legyek:vegyes érzéseim vannak kérdésfüggő.
2015. dec. 5. 00:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen és ha nem baj még meg is indoklom, csak te talalod gaznak, mert a felelsz vagy mersz arrol szol h a masik azt kerdez toled amit akar, ha te a "feleleket" valasztottad, akkor igy jartal, ha fost kerdeznek toled, neked valaszolnod kell
2015. dec. 12. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!