Ezt csak én tartom gáznak felelsz vagy mersz közben? 13/L
Mert a válasznak ilyen feltételek mellett nincs köze a valósághoz. Azt lehet mondani a feleletben, hogy igen is és nem is, de ebből a szempontól igen és abból a szempontból meg nem, végül is ahogy nézzük.
Mindenki az adott hangulatában mást talál viccesnek és másban látja meg a poént. Ez egyéni lehet.
Szóval van aki megtalálja a poént abban is ha valaki felmutatja a kisujját és felnevet a dolog abszudságán, aztán bele lovalja magát és egyre inkább elkezd fetrengve nevetni rajta, hogy még mindig ennek ellenére is csak mutatja valaki a kisujját. Sőt fuldokolva röhögni, hasát fogva hahotázni fog tőle egy idő után, mert mekkora hülyeség, amikor valaki komoly képpel a kisuját mutogatja. Egyszer hallottam erről és kipróbáltam valakivel, komoly képet vágva felmutattam a kisujjam és tényleg a végén a fuldoklásig hahotázott tőle.
Más meg egyáltalán nem találja viccesnek a legjobbak ismert poénokat sem. Ez részben hangulat függő és humorérzék függő is. Ha meg van az a társaság által megteremtett légkör, hangulat ahhoz, hogy aki kívülről nézi az is rá tud-e hangolódni egy pillanat alatt adott dolgokra.
Szóval az nagyon sok körülménytől függ, hogy Igen vagy Nem.
A válasz a kritériumaid szerint Igen is és Nem is, illetve a körülményektől és egyéb dolgoktól függ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!