TauriWoW taxok? Valaki leirná őket?
Valaki letudná írni a BoT , BWD, fl-nek a taxát?
367 prot paladin vagyok de még nem nagyon raideztem (csak bh-t tankoltam). Azért lennék rá kíváncsi mert youtubeon nem találok normális forrást. Válaszokat előre is köszi!
Nem tauriztam.... :D Keress... annyira nem nehézha geares vagy, bár már nem emlékszem hogy a 367es AIL mire elég. Firelandset fejből tudom mondjuk:
Shannoxnál kiteolni kell, először Ragefacet kell megölni, utána Rimp... másik kutyát na... aztán jön a boss enrage lekell verni. Brutális damaget oszt ki főleg a tankra. Anno egy fárasztó csata volt a DPSnek mert a kutyák ideoda ugráltak.
Betti egyszerű, ranged DPS a kispókokat üti lent meelee főleg a DKk leverik a lógósokat, melee felmászik veri. Párkör múlva betti lejön mögé kell állni, tankok előtte és 10 stackenként váltanak. Kemény fight healereknek.
Alysrazor elég komplex, 3 DPS repül, a többi szakít, a tankok brutálisat sebeznek az addokra, egy idő után leszál tornádókat idéz, majd egy rovid időre elájul és akkor kell burstölni, ha makkotok van a 3 dpsből valakin még maradt stack és akkor brutális damaget kiosztanak. (Anno volt egy videó ytn hogy X stacket összeszedett egy firemage és 2 millás dps-t csinált pillanatok alatt, ami elég nagy lévén kieg végén is a 80k volt az átlag.)
Roli kicsit könnyebb csak forgatni kell addokat meg felvennie a tanknak,ha ül burst neki.
Baleroc szintén komplex, kristályokat kell váltogatni vagy szétvágja a raidet elég gyorsan.
Majordomo csak ugrál idegesítő de nem nehéz.
Ragnaros elég kemény fight, nem emlékszem nagyon rá, de őt nem ütöttük ki anno HC-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!