Ezek szerint megéri megvennem a WoWot?
Figyelt kérdés
2 éve Tauri WoWon játszom de már nagyon unom.Az egyik legjobb haverom aki Taurin játszott most átment eredetire és így még unalmassabb,mert ő volt az egyetlen ismerősöm Taurin.Most mivel le van árazva meg tudnám venni mert van annyi pénzem,de 18 éves vagyok és a szüleim ezt eléggé ellenzik hogy játékra költsek,pedig a saját pénzem.Meg nem is tudom valójában hogy megéri e megvenni.Most ott lenne a haverom akivel tudnék eredetizni meg neki pár haverja,szóval lenne kivel játszanom,csak attól tartok ha megveszem vagy gyors megunom vagy túl kocka leszek tőle.Taurin anno nagyon szerettem játszani és gondolom eredeti fényévekkel jobb nála.Viszont ha megvenném a játékot a havídíjat csak játékban tudnám megvenni 60 kgoldért mert a zsebem már nem bírná a havidíjat.És így mennyi lenne 60k goldot kifarmolni? Megéri úgy játszani hogy egyfolytába farmoljak a tokenre?2015. nov. 29. 19:40
11/12 A kérdező kommentje:
És akkor az mért rossz ötlet ha olyan jól lehet goldot farmolni?
2015. nov. 29. 21:35
12/12 anonim válasza:
Mert alapgearben nem fogod kiütni soloban a catás HC raideket. + hetek mire a garrison fullos, ha nincs alaptőkéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!