A Fallout 4-ben mi a jó?
Tudom érdekes kérdés viszont mostanában promózzák sokan játszanak vele én még se tudom meg érteni mi benne a jó.
Semmi újat nem hoz a többi játékokhoz képest és ha FPS lövöldözést szeretnék akkor nem hinném hogy ezt választom.Más részét a Fallout-nak nem láttam igaz, a 4. ből egy elég hosszú live stream elejét, lefagyasztják a srácot utána kijut, kutya lövöldözés stb. Viszont valami új,jó van benne Ncoreon is az 1. seedelt :D
Ez olyan, hogy ha nem tetszik valami, akkor nem érted, nem jó.
Ha tetszik valami, akkor megérted, és jó. És akkor már nem kérdés, hogy miért jó valami.
És alapvetően nagy név a játékiparban, lassan 20 éves a frencsájz.
A Fallout azért nem szó szerint FPS... Szerepjáték valójában, ahol a harcokat akár FPS-ként is lebonyolíthatod, de nem csak úgy.
Skyrimot ismered? Na képzelj el hasonlót csak egy posztapokaliptikus világban.
Semmi újat nem hoz a többi játékokhoz képest és ha FPS lövöldözést szeretnék akkor nem hinném hogy ezt választom.
na epp ez a baj, te csak egy masik fps-t latsz benne.
a karaktered szemelyre szabhato, sok lovoldozet ki lehet kerulni ha megfeleloen beszelsz az ellenfeleiddel, olyan fegyvert szerzel magadnak ami a stilusodhoz illik, kapcsolatba vagy a kornyezettel, ha osszehaverkodsz az A frakcioval akkor valoszinu a B utalni fog, es meg a C-t is el kell intezni, vagy osszahozni a D-vel, stb.
es maga a storyja nagyszeru, legalabbis az elozo reszeknek, a 4-esnel a kritika szerint csak kihasznaltak a szeria hirnevet es csak egy penzlehuzos jatek keszult, ezert reklamozzak orrba-szajba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!