Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Fallout 4-ben mi a jó?

A Fallout 4-ben mi a jó?

Figyelt kérdés

Tudom érdekes kérdés viszont mostanában promózzák sokan játszanak vele én még se tudom meg érteni mi benne a jó.

Semmi újat nem hoz a többi játékokhoz képest és ha FPS lövöldözést szeretnék akkor nem hinném hogy ezt választom.Más részét a Fallout-nak nem láttam igaz, a 4. ből egy elég hosszú live stream elejét, lefagyasztják a srácot utána kijut, kutya lövöldözés stb. Viszont valami új,jó van benne Ncoreon is az 1. seedelt :D

2015. nov. 29. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez olyan, hogy ha nem tetszik valami, akkor nem érted, nem jó.

Ha tetszik valami, akkor megérted, és jó. És akkor már nem kérdés, hogy miért jó valami.

És alapvetően nagy név a játékiparban, lassan 20 éves a frencsájz.

2015. nov. 29. 19:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Egy olyan választ szeretnék ahol aki szereti a Fallout-ot és elmagyarázza miért szereti
2015. nov. 29. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:

A Fallout azért nem szó szerint FPS... Szerepjáték valójában, ahol a harcokat akár FPS-ként is lebonyolíthatod, de nem csak úgy.

Skyrimot ismered? Na képzelj el hasonlót csak egy posztapokaliptikus világban.

2015. nov. 29. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Semmi újat nem hoz a többi játékokhoz képest és ha FPS lövöldözést szeretnék akkor nem hinném hogy ezt választom.

na epp ez a baj, te csak egy masik fps-t latsz benne.

a karaktered szemelyre szabhato, sok lovoldozet ki lehet kerulni ha megfeleloen beszelsz az ellenfeleiddel, olyan fegyvert szerzel magadnak ami a stilusodhoz illik, kapcsolatba vagy a kornyezettel, ha osszehaverkodsz az A frakcioval akkor valoszinu a B utalni fog, es meg a C-t is el kell intezni, vagy osszahozni a D-vel, stb.

es maga a storyja nagyszeru, legalabbis az elozo reszeknek, a 4-esnel a kritika szerint csak kihasznaltak a szeria hirnevet es csak egy penzlehuzos jatek keszult, ezert reklamozzak orrba-szajba...

2015. nov. 29. 20:17
 5/5 Pansanyi válasza:
szerintem nagyon jó aki szereti a fallout 3-at annak ez egy tökéletes élmény. sokan mondják hogy semmi újat nem hozott. ez így nem igaz megmaradt a világvége feeling de sok mindenben változott. jobb a grafika és a story is más
2015. dec. 1. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!