Pirate Storm: Mi a külömbség a Szent lovag, és a Fagyosláng között? Többi lent!
Figyelt kérdés
Jobbnak tartják a fagyoslángot, mint a Szent Lovagot, dehát én megnéztem őket, és a Szent lovagon több ágyú elfér. Mi az oka, amiért erősebbnek adják az emberek a fagyoslángot?2015. nov. 26. 18:45
1/1 anonim válasza:
A fagyos lángon ha jól emlékszem 70 ágyú van alapbol de erre meg lehet venni a fedélzetét ami 80.000 gyémánt és +40 ágyút ad. ez így 110, plusz az 5 alapfed ami +42 ágyú ami 152.A szent lovagon asszem (azért asszem mert nem vagyok gépközelben:c ) 78 ágyú van de nincs saját fedélzete. ezért csak az alap 5 fed megy rá ami 78+42 az 120. plusz azis beljátszik hogy a fagyos csak 7 koponyát ad, a szent lovag pedig 10 et ezért a szent lovagot szeretettel lövik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!