Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tényleg annyira sz'r lett a...

Tényleg annyira sz'r lett a Star Wars Battlefront játék mint amire mondják?

Figyelt kérdés

2015. nov. 26. 16:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%

Mit értesz sz* ar alatt? Szerintem nem lett rossz, viszont a gépigénye miatt sokan fikázzák. Akinek csóró a gépe, azon nem fut, ide már tényleg kell egy normális 200+os gép, amin a sufni tuningos gép sem segít, hogy elmenjen. Ez van, akinek nem tetszik vegyen jobb gépet.

A kezdetekhez képest azért sokat javult az egyensúly a felek közt.

2015. nov. 26. 16:51
 2/11 A kérdező kommentje:
Én nem a gépre értettem a kérdést !!! Hanem sokat elkérnek érte ha legálisan veszi meg az ember gyakorlatilag a semmiért se történet alig van a játékban valami ezt olvastam neten
2015. nov. 26. 16:59
 3/11 anonim ***** válasza:
A játék a multira épít, azért full multi háttérrel elég nehéz egy fix történet szálat felrakni, főleg akkor lenne gáz ha elvileg a "rossz" oldal győzne XD
2015. nov. 26. 17:06
 4/11 A kérdező kommentje:
Én nem ismerem a játékot ,de ahogy látom 10 ezer rugó felett árulnak egy multit az oszt igen haver csak ennyit tudok rá mondani xD
2015. nov. 26. 17:13
 5/11 anonim ***** válasza:
58%

nem kell megvenni, senki se mondta hogy kötelező. Aki akar kiad ennyit érte, aki meg nem, az nem.

Szerintem megérte a pénzét, aztán ennyi. Ezt döntse el mindenki maga.

2015. nov. 26. 17:21
 6/11 A kérdező kommentje:
Szavaidat olvasva arra következtetek ,hogy te megvetted :) Akkor megérteném ,hogy azért véded ennyire
2015. nov. 26. 17:25
 7/11 anonim ***** válasza:
A Battlefront játékok sosem a multiról szóltak. Lehet őket offline játszani botokkal, de ez nem single játék. Aki esetleg single szotira számított, vagy egy Star Wars VII. rész játéknak, annak lehet, hogy csalódás.
2015. nov. 26. 17:26
 8/11 anonim ***** válasza:
*sosem a singleről szóltak. ;)
2015. nov. 26. 17:32
 9/11 anonim ***** válasza:
54%
megvettem, de attól függetlenül én élvezem. Kinek mi kell. Ha jó sztori kell ott van a komplett dragon age széria, vagy a witcher, azok is megvannak egytől egyig.
2015. nov. 26. 17:39
 10/11 anonim válasza:
100%
A játék önmagában nem szar,csak éppen elég nagy lehúzás egy fél játékért 14k kifizetni,de ugye EA-től mit is várnánk.
2015. nov. 26. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!