Mi olyan jó a minecraftban?
szerintem a lényege az open world. Van a világ, aztán azt csinálsz, amit akarsz. Ha bazi nagy építményeket akarsz felhúzni, akkor felhúzod, ha barangolni akarsz, bányákat meg hegyeket megjárni, akkor azt.
Ha úgy vesszük egy hatalmas végtelen sok lego elemből álló játék. Én pl imádtam kiskoromban legozni, az MC-vel is sokat játszottam (20+osként, nem 1 számjegyű életévvel, teszem hozzá), manapság már annyira nem vonz, amit akartam már megépítettem, megcsináltam a játékban.
Aki tud redstone-ozni (érti a 0, 1 -1 elektronikai logikát) annak még érdekesebb.
Sok a lehetőség, meg azt csinálsz amit akarsz. Én építettem, mert azt élveztem.
Lényegében minden jó benne!
Egyetlen szar játék a Mestermc amit ugye nem szabad összekeverni a rendes minecraft játékkal.
A mesterMc az szó szerint 1 retek amit ilyen csürhe emberek találtak ki.
Minecraft az igazi játék!
Mestermc az a másolat hamisítvány a játékról és illegális is! és a mestermc-n szinte mind 9 éves játszadozik!
A minecrafton azért jelentősen kevesebb 9 van. De azért van bőven ott is.
9 évesekkel az a baj hogy játszanak mert: Nem tudnak írni!! Tudatlanok stb... És ha felmennek szerverre akkor csak tejesen szétrontják a játékélményt és borzasztó lesz.. De magát a szervert is hallotam olyanról 1-2 szerverről hogy ö évesek!! bérelték!!
Úgyhogy nem a Minecraftot kell itt ócsárolni szidni stb.. nem a játék tehet róla hanem ezek a neveletlen 9 évesek akik hírnévrontóak nem tudnak normálisan játszani!!
Remélem ezt az agyadba vésted kérdező mert te sem lehet annyira normális..
Komolyan mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!