Warthunder-ben melyik repülők a legjobbak?
Értelemszerűen az, amelyik rankban/tierben vagy. :)
Amcsi oldalon a P-40E nekem bejött. F2A-1 is jó. Értelemszerű, hogy az F-86 a legjobb, de úgy sem tudsz addig azzal menni, amíg nem küzdöd fel magad addig.
Német oldalon a Bf-110 az egy igazi daráló, azt én nagyon szerettem. He-51 is jó kis gép kezdőnek, He-112 sem rossz. Bf-109 széria egyértelműen. Nekem az Fw-190 széria annyira nem jött be, nem tudom miért.
Szovjetekkel, britekkel, japánokkal nem játszottam túl sokat. Japánoknál a Ki-45 ko olyan, mint a németeknél a Bf-110, szintén jól lehet vele darálni.
Ha 20mm-es fegyvere van, akkor túl rossz már nem lehet.
Azzal menj, amelyik neked bejön, nincs igazából olyan, hogy jó gép, vagy legjobb, mert mindegyiket ki tudják lőni alólad, ha nem jó a stratégiád, vagy nem tudsz játszani a játékkal.
a legjobb maga a pilota, aki ismeri mit tud a gep es az szerint jatszik.
ebbe a jatekba folosleges a "legjobbat" keresni...
Amerika: F2A, P38-asok, P47, P51D széria, F6F sem rossz
Japán: amivel játszottam és kb csak sikerélményem volt az a Ki43, baromi jól emelkedik, baromi jól fordul és ha ügyes vagy a két húsz milissel könnyedén leszedsz bármilyen fightert, bombázók ellen viszont nem ajánlott használni mert papírgép.. fentebb még nincs gépem, de állítólag az új A7M is jó, és a J2M-ek is
Német: MC202, BF109-esek, a Fókák (Fw190) is veszélyesek tudnak lenni mert gyorsan tudnak irányt váltani és nagyon gyorsak is, nekem eddig ezekkel gyűlt meg a bajom. Amelyiket a legjobban szeretem és sokat öltem vele az a BF109 G2/Trop. Szerintem húzd a német ágat, bf109-eket és fw-ket, kitapasztalod melyik jön be jobban, így rosszul nem járhatsz. A legjobb jetek is ott vannak. (ME262 A1, Ho229, CL13, MIG15bis) Oroszokat ugyan nem kérdezted, tier5 alatt bárhol elboldogulsz velük, sőt, nagyon is jók (sokszor mondják hogy op-k a ruszkik :D). A jeteknél már kezdődik a probléma, mig15-ön és mig15 bisen kívül nincs használható fighter. La15 jó lenne de sabrék venomok hawker hunterek ellen dob be, ott meg csúnyán elvérzik. A mig9 pedig alapjáraton egy rakás szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!