Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tegnap vettem meg a Battlefiel...

Tegnap vettem meg a Battlefield4-et. (többi lent) Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Mikor kiírta, hogy regisztráljak originre akkor elnéztem és nem olyan születési időt adtam meg ami elmúlt 18. Kaptam emailen egy ilyen szülői igazoló linket de ha azt megnyitom azt írja ki, hogy "Sajnáljuk valami balul sült el, Kérjük próbálkozz újra". És emiatt nemtudok vele játszani.

2015. nov. 25. 13:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha esetleg még nem tudsz angolul, akkor kérd meg a szüleidet, hogy írjanak egy levelet a Origin vagy az EA támogatási weboldalra és magyarázzák el az ügyet, biztosan segíteni fognak. azt hiszem az EA-nek van magyar nyelvű támogatása is, ahol magyarul lehet írni és válaszolnak is. Én is használtam már egy csaló team lebuktatására és végleges banolásukra. Sok sikert hozzá!
2015. nov. 26. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!